2777
2789
عنوان

غلط کردم من 😭😭😭😭😭😭

255 بازدید | 23 پست

سلام ، فقط واسم دعا کنید .

ناراحتم وقتی که من شوهر حمایتگر و جستجوگر ندارم با چه عقلی اینکار رو مردم ؟

خونمونو ۱۰۷ متری دلبااااز  فروختیم اونم وسط شهر دسترسی به همه چی عالی کنار محل کارش بماند که اونجا یکسری ماجراها بود ولی خب .

حالا اومدیم یه خونه مثلا یه کوچولو بالاشهر گرفتیم اونم ۹۵ متری سال ساخت ۹۲ همه چیشو  از صفر تا صد تا حتی کاشی های سرویس ها درها سقف پارکت کف ، همه رو عوض کردیم ولی از همون موقع که اومدیم برای بازسازی همش همسایه های کنارمون که طبقه دوم دخترش و طبقه ی سوم پسرش هستن و شیشه هم میکشه بحث و دعوا داریم 😭

شوهرم میگه تقصیر تویه  گفتم همونجا خوبه 

حالا خودم میرم یه جای خوب پیدا میگن سه خوابه واسه من محل مهم نیست آرامش مهمه 

هر جا رو هم میبینه و میگه خیلی از مرکز شهر دوره ، دارم پر پر میشم ، دارم دیوونه میشم چیکار کنم ؟

سر لج افتاده میگه تو منو انداختی زیر قسط و قرض ولی قرض نکردیم و پس اندازه‌مون رو دادیم رفت و کلا ۴۰ تومن قرض گرفتیم.

چه بدبختی بود دامن من رو گرفت 😭

من شهرستانم و از یک شهر بزرگ اومدم اینجا و چون کسی رو ندارم کارهای بچه ها با منه حالا کلی مدرسه هاشون دور شده .

😭😭😭😭😭😭

فقط واسم دعا کنید خدا خودش به دلش بندازه یه خونه بگیره همون جای قبلیمون قول میدم دیگه لال بشم و حرف نزنم .

دارم دیوونه میشم .

در حق این خواهرتون یه دعایی کنید .😭😭😭😭😭😭😭

الهی گره مشکلات شما هم باز بشه بعد من 😭😭😭😭😭😭😭

خدایا غلط کردم  منو ببخش خدایا غلط کردم 

تو که میبینی درد منو غلط کردم  ناشکری کردم 

تو منو ببخش ، منه احمق بیشعور نادون  رو تو ببخش 😭😭😭😭😭😭

به بچه هام رحم کن توی این شهر کوچیک 😭😭😭😭😭

من غلط کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

یکم صبور باشید 

شاید اونا ازدواج کردن رفتن 

بعد به شما چیکار دارن اونا توی خونه خودشونن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی شهرستان که محل بالا و متوسط انقدر فرقی نداره...متراژ این دو تا خونه هم عملا یکیه که 

ایشالا به زودی یه خونه بهتر میرید

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

بنظرم زیاد داری بزرگش می‌کنی و..برای بچه ها سرویس بگیر با کسی هم کاری نداشته باش 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یکم صبور باشید شاید اونا ازدواج کردن رفتن بعد به شما چیکار دارن اونا توی خونه خودشونن

اونا همه ازدواج کردن ، ولی خیلی بحث میکنن و چندین بار دعوا کردن فوش و فوشکاری توی این یکماه داغون شدیم پلیس اومده 😭😭😭😭

شوهرم با من حرف نمیزنه همش تحقیرم میکنه

عزیزم ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بردار ۱۵ هزار بار معجزه میکنه من به هرکی ...

حتما ، دستم کوتاهه 😭😭😭😭😭

خدایا فقط بهم رحم من همین 😭😭😭😭😭😭😭😭

اونا همه ازدواج کردن ، ولی خیلی بحث میکنن و چندین بار دعوا کردن فوش و فوشکاری توی این یکماه داغون شد ...

بازم صبوری کن دختر 

اصلا هر چی شد برا شوهرت تعریف نکن دعوا و ...همسایه ها رو 

اینهمه قشنگ کردی خونه رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حتما ، دستم کوتاهه 😭😭😭😭😭خدایا فقط بهم رحم من همین 😭😭😭😭😭😭😭😭

غصه نخور عزیزم میدونم اعصابت خرده حالا درس گرفتی خبر نداشتی عزیزم همه اشتباه می‌کنند ایراد نداره این ختم‌را بردار رحم بیاد تو دل شوهرت پیدا میشه غصه نخور یه خانم‌میگفت پول داشتیم خونه خوب گیرمون نمی‌آمد این ذکر زا برداشتم هم جای خیلی خوبی گیرمون اومد هم خونه ای که بیشتز پول ما ارزش داشت قسمت مون شد حرص هم نخور آرام باش درس میشه