2777
2789
عنوان

سارا زن روز

265 بازدید | 11 پست

تو این ریالیتی شو از همشون خوشگلتره 🥺🥺🥺

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لی لی خیلی خوشگله💨💨💨

شبیه سحر تبر میمونه

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

شبیه سحر تبر میمونه

شیرین هم نازه ولی واقعا سارا خیلیی زیباس

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

شیرین هم نازه ولی واقعا سارا خیلیی زیباس

نه شیرین اصلا قیافش مورد پسندم نیست سارا شبیه بلا حدیده ولی سنش بیشتر میزنه من قیافه بهارک فرو بیشتر میپسندم

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

نه شیرین اصلا قیافش مورد پسندم نیست سارا شبیه بلا حدیده ولی سنش بیشتر میزنه من قیافه بهارک فرو بیشتر ...

نه من شیرین دوسدارم

سارا اره خیلی شبیه بلا هستش

فرو استایلاش خوبه ولی تایپ من نیست واقعا بنظرم زیبا نیس

نه من شیرین دوسدارمسارا اره خیلی شبیه بلا هستشفرو استایلاش خوبه ولی تایپ من نیست واقعا بنظرم زیبا نی ...

فرو من چهره ای دوسش دارم وگرنه اصلا استایلش قشنگ نیست

فرو من چهره ای دوسش دارم وگرنه اصلا استایلش قشنگ نیست

باز یکم رو استایلاش وقت و سلیقه میذاره بیشتر از بقیه بنظرم استعداد خوبی داره