2821
2789
عنوان

پسری که🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
ازش بپرس منظورت چیه

مال الان نیست؛ تو رابطه نبودیم باهم جریانش توی تایپک های قبلم هست 

رفتاراش کلا جوری بودن انگار دوسم داره بعد یه شب با خواهرش و خودش بیرون بودیم چند دقیقه که تنها شدیم این حرفو زد

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

مال الان نیست؛ تو رابطه نبودیم باهم جریانش توی تایپک های قبلم هست رفتاراش کلا جوری بودن انگار دوسم د ...

به نتیجه نرسیدین؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خودش باید میگفتی منظورت چیه

تو رابطه نبودیم باهم جریانش توی تایپک های قبلم هست 

کلا یه مدت رفتاراش  جوری بود انگار دوسم داره

بعد یه شب با خواهرش و خودش بیرون بودیم چند دقیقه که تنها شدیم این حرفو زد

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

نه متاسفانهیکی دو ماهی میشه ندیدمش

خودت نخواستیش؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

منظورم اینه که یعنی منظور احساسی داشته؟ یا اون لحظه خیلی براش خاص بوده ک این حرفو زده؟ گفتم از کاربر ...

ببین به نظرم کسی که دوست داشته باشه ادمو از این لحظه ها زیاد براش میسازه چیزی نیست که تکرار نشدنی باشه به من گفته بود که این فکرو میکردم قرار نیست دیگه زیاد از این لحظه ها با من داشته باشی اینارو به خاطر بسپار بازم نظر بپرس تا مطمعن شی

خودت نخواستیش؟

اینطوری شد که 

۲ سال رفتارای احساسی خیلی شدید داشت جوری که چندنفر فهمیده بودن ازمن خوشش اومده 

بعد یه مسافرت باهم رفتیمو این حرفو زد و یه عالمه رفتارای دیگه 

بعد از اون مسافرت دوبار موقعیت پیش اومد ک ما همدیگه رو ببینیم نیومد؛ خودش نخواست بیاد 

بعد بخاطر همین تایپک زدم که بپرسم یعنی منظورش همین بوده که قرار نیست دیگه همو ببینیم یا نه کلا بی منظور بوده‌

از آشناهامونن، فامیل نیستیم 

ببین به نظرم کسی که دوست داشته باشه ادمو از این لحظه ها زیاد براش میسازه چیزی نیست که تکرار نشدنی با ...

مرسی از نظرت♥️

اینطوری شد که ۲ سال رفتارای احساسی خیلی شدید داشت جوری که چندنفر فهمیده بودن ازمن خوشش اومده بعد یه ...

اهان 

ولش کن 

ادمی بوده که تکلیفش با خودش مشخص نبوده

خوبه که گیر ادم بلاتکلیف نیوفتادی چون منجر به به رابطه سمی میشد

اهان ولش کن ادمی بوده که تکلیفش با خودش مشخص نبودهخوبه که گیر ادم بلاتکلیف نیوفتادی چون منجر به به ر ...

مرسی از نظرت♥️✨