2821
2789
عنوان

پسری که🫤

136 بازدید | 28 پست

پسری که وقتی کنارهمید، برگرده بگه قدر این لحظه هارو بدون دیگه تکرار نمیشناا

یعنی منظور خاصی داره یا همینجوری یه چیزی پرونده

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی تکرار نمیشن خوب مشخصه منظور داشته از حرفش مگه نه هر لحظه خوشیو میشه دوباره واسه خودت بسازی

منظورم اینه که یعنی منظور احساسی داشته؟ یا اون لحظه خیلی براش خاص بوده ک این حرفو زده؟ گفتم از کاربرایی ک میشناسن پسرارو نظر بپرسم 

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

منظورم اینه که یعنی منظور احساسی داشته؟ یا اون لحظه خیلی براش خاص بوده ک این حرفو زده؟ گفتم از کاربر ...

رلید؟

اصلا تو این دوران جدی نگیر هیچ حرف و صمیمیو

پیج اینستام...... 

ازش بپرس منظورت چیه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

به خودش باید میگفتی منظورت چیه 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
رلید؟اصلا تو این دوران جدی نگیر هیچ حرف و صمیمیو

نه رل نیستیم 

رفتاراش کلا یجوری بود انگاری دوستم داره توی تایپکای قبلم هست

بعد یه شب منو اون با خواهرش بیرون بودیم خواهرش یلحظه رفت با تلفن صحبت کنه منو اون تنها شدیم این حرفو زد