2777
2789

هیچ راهی نداره گلم مگر بیمارستان خصوصی نوبت گرفته باشی یا نی نی ات نچرخیده باشه....وااااای از طبیعی نگو که من دو ماهه زایمان کردم هنوز بدنم داغون از درد ...البته توهین به دوستانی که طبیعی زایمان کردن نشه اما منو تکه تکه کردن با بخیه زدناشون که هنوز ورم داره حتی بخیه هام متاسفانه...

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررررررر....خدایا دخترم در پناه خودت قرار بده ...و هیچ مادری در آرزوی داشتن فرزند چشم انتظار نذار....الهی آمین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هنوز ب دکترم نگفتم.چی باید بگم؟؟اگه گفت نه چی؟؟

از خداشونه والا دکترا سز کنن.براشون راحتتره.رک بهش بگو میترسم .میخام سز بشم.اگه قبول نکرد یکم التماسش کن.😁

یکم پرس و جو کنی دکتری که راحت قبول کنه سزارین کنه پیدا میکنی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

پول بدی با کله قبول میکنن😏 من که ۶.۵ شد نداشتم بدم اینهمه پول. رفتم از یه دکتر نامه گرفتم که دیسک کمر دارم اولش دکترم قبول کرد. بعد گفت ام آر آی میخاد. بعد مجبور شدم برم ام آر آی هم بدم

از خداشونه والا دکترا سز کنن.براشون راحتتره.رک بهش بگو میترسم .میخام سز بشم.اگه قبول نکرد یکم التماس ...

مطمنین؟؟ینی ب این راحتی قبول میکنن؟؟پس چرا همه میگن راحت قبول نمیکنن و اصلا قبول نمیکنن؟؟

مطمنین؟؟ینی ب این راحتی قبول میکنن؟؟پس چرا همه میگن راحت قبول نمیکنن و اصلا قبول نمیکنن؟؟

بیمارستانای دولتی قبول نمیکنن .والا تو خصوصی که من میرم واسه درمان،همه خیلی شیک میان میرن سز میشن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚