pn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 224 عنوان سیسمونی 188 بازدید | 7 پست سلام مامانی گل میخوام برا خرید سیسمونی اقدام کنم لطفا اونایی که تهران هستن و اطلاعات کافی دارند راهنماییم کنن جایی میخوام که وسایلاش قشنگ و قیمتاش مهربون باشه 😊مرسی دوستان وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش 1397/01/14 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
papar70 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 984 یه پیجی بود تو اینستا من سیسمونی از اون میخریدم جاشم تهران بود خیلی قیمتاش خوب بود و جنساشم کیفیت داشت.
star2 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3087 برو عبدل اباد کوچه احد پر وسایل سیسمونیه هر چی دلت بخواد از وسایل چوب و ست کالسکه و اسباب بازی لباس قیمتشم خیلی مناسبه هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
pn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 224 یه پیجی بود تو اینستا من سیسمونی از اون میخریدم جاشم تهران بود خیلی قیمتاش خوب بود و جنساشم کیفیت دا ... عزیزم یادتون نیست اسمش چی بود؟؟ گوگولی؟؟ آقا بزرگ؟؟ آیسان ؟؟ یا بغیر اینا ؟؟ وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش
pn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 224 برو عبدل اباد کوچه احد پر وسایل سیسمونیه هر چی دلت بخواد از وسایل چوب و ست کالسکه و اسباب باز ... گلم کیفیتشون خوبه؟؟ جنسای خوب مثلا دلیجان هم داره؟؟؟ وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش
papar70 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 984 عزیزم یادتون نیست اسمش چی بود؟؟ گوگولی؟؟ آقا بزرگ؟؟ آیسان ؟؟ یا بغیر اینا ؟؟ اسمش سیسمونی_اومده هست.به اینگلیسی بزن
star2 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3087 گلم کیفیتشون خوبه؟؟ جنسای خوب مثلا دلیجان هم داره؟؟؟ اره عزیزم من ست کالسکشه از همون جا خریدم دلیجان راضی بودم هر مارکی بخوای داره حتی خارجی هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.