2777
2789
عنوان

وای خانما کمک

211 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان

من کیست دهانه رحم داشتم ک خیلی هم جدی نبود ولی دکتر زنان بهم قرص جلوگیری کنتراسمین داد ک بخورم اونم فقط یک ماه

من خوردم تموم ک شد یه هفته بعدش پریود شدم

من یه هفته پیش پریودیم تموم شد الان دوباره پریود شدم چکار کنم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا این قرص ضدبارداری دردسرخالیه

واقعا 

من اوایل ک عقد کرده بودم توی 1 ماه 3 تا قرص خوردم اورژانسی الان که 1 سال ونیم گذشته هنوز پریودیم نامنظمه حامله هم نمیشم هیچ مشکلی هم ندارم خیلی خر بودم 🤦‍♀️

واقعا من اوایل ک عقد کرده بودم توی 1 ماه 3 تا قرص خوردم اورژانسی الان که 1 سال ونیم گذشته هنوز پریود ...

وای اورژانسی ک افتضاحه

الان میرم قطره ی ویتاگنوس میخرم اون تنظیم میکنه

بخدا این قرص ضدبارداری دردسرخالیه

از اور ببخشیدا میگفتم بریز داخل از اون ور 1 ساعت بعدش قرص میخوردم خاک بر سر من بکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا الان چقدر دارم میسوزم 

و مطمئنم یک بار که اولین بار خورده بودم یکی دو روز لکه بینی و یکم خونریزی داشتم احتمال زیاد حامله بودم داشته تشکیل می‌شده خوردم سری دفع شده یعنی واقعا خااکک عالم بر سرم کنن الان هرچی تلاش می‌کنم و دارو مصرف کردم و امپول زدم 1 ساله هنوز باردار نشدم 🚶‍♀️

از اور ببخشیدا میگفتم بریز داخل از اون ور 1 ساعت بعدش قرص میخوردم خاک بر سر من بکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا ...

ویتاگنوس عالیه حتی تخمدون هم فعال میکنه

وای اورژانسی ک افتضاحهالان میرم قطره ی ویتاگنوس میخرم اون تنظیم میکنه

نری بخری بخوری ها.قرص های جلوگیری حداقل باید دو بسته توی دوماه پشت سرهم خورده بشه تااثر خودش رو بکنه و بدن رو به هم نریزه، برو پیش دکترت بهش بگو

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت