2821
2789
عنوان

😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست
چن روز گذشته ازت

باید ۲۲ام میشدم

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

باید ۲۲ام میشدم

باز ت خوبه من پونزدهم باید میشدم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز ت خوبه من پونزدهم باید میشدم

ایوای خب تست بدهه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

ایوای خب تست بدهه

عصر میدم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
عصر میدم

ایشالله همونی بشه ک میخوای

جالبه خیلی ها در آرزوی بچه هستن بعد شما از بدبخت شدن حرف میزنید😐

منم میگم کاش خدا به همون هایی که ارزوشو دارن بده 

یکی نمیخواد سریع باردار میشه یکی هم باید هی بره دنبال دوا و دکتر 

ایشالله همونی بشه ک میخوای

انشالله عزیزم ممنون 

چون دخترم کوچیکه و شوهرمم اخلاقاش رو مخه نمیخام فعلا

انشالله عزیزم ممنون چون دخترم کوچیکه و شوهرمم اخلاقاش رو مخه نمیخام فعلا

پس ایشالله فعلا باردار نیستی 🥲❤️

پس ایشالله فعلا باردار نیستی 🥲❤️

انشالله هرچی خیره🥲

منم میگم کاش خدا به همون هایی که ارزوشو دارن بده یکی نمیخواد سریع باردار میشه یکی هم باید هی بره دنب ...

بچه نعمت و رحمته اگر خدا براتون خواسته پس حتما خیری براتون داشته 

کسی هم که بچه نداره یا مشکلی داره که رفع نشده یا مصلحتی هست که ان شاءالله سر وقتش خدا دامنشون رو سبز میکنه🤲💚

بچه نعمت و رحمته اگر خدا براتون خواسته پس حتما خیری براتون داشته کسی هم که بچه نداره یا مشکلی داره ک ...

بله درسته 

من ناشکری نمیکنم اصلا 

الانم فقط محض شوخی اینطوری گفتیم 

بله درسته من ناشکری نمیکنم اصلا الانم فقط محض شوخی اینطوری گفتیم

ان شاءالله خداحفظشون کنه اما بهتره از خوبی و برکت فرزندانتون و حس مثبت خودتون بگین که باعث حال خوب دیگران هم باشه🥰