2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد که فراموش میشه من اینایی که میگن عشق اول فراموش نمیشه زو درک نمیکمم بنظرم باید برن روانپزشک 

مال من یه رابطه 4ساله بود برادر همکلاسیم بود بعدکات هم رف دخترعموی باباموگرف یکی دوسال بعدشم طلاق گرفتن اومد التماس و... گفتم نه ردش کردم

ای بابا حداقل بگو چه درسایی گرفتی

اینکه روزگار خیلی بی رحمانه باهام تا کرد دیگه زندگیو دوس ندارم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
صددرصد که فراموش میشه من اینایی که میگن عشق اول فراموش نمیشه زو درک نمیکمم بنظرم باید برن روانپزشک م ...

چجوری چهار سال آخه 

عشق اشتباه فراموش میشه وقتی به آگاهی کامل رسیده باشیم

فامیل بود من ناشناس بهش پیام دادم و ..

اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

آخرش چیشد چجوری ناشناس آخه خیلی سربسته گفتی

هیچی کات کردیم 😂😂

کلا دو سه روز باهم بودیم 😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج 🦋خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

ای خدا 😂

فهمیدم من برای رابطه تو این سنو سال ساخته نشدم و نمیتونم مثل هم سنو سالام باشم 😂😂

ولی اونو وادار به درس خوندن کردم و راضیم 😂😂💅🏻