2777
2789
عنوان

حمله عصبی برای گربه

66 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها یه مسئله ای واسه من پیش اومده که حتی فکرشم نمیکردم لطفا اگه ایده یا راه حلی دارید بهم بگید ما تو خونمون یه تراس هست که گربه از نرده ها میاد تو و بهشون غذا میدیم از پارسال یه گربه پسر میاد و هیچوقت نشده که بیشتر از دو روز بره نیاد و تقریبا هرروز چندبار میومد بهش غذا می دادیم می خوابید الان ۸ روزه که نیومده بیرون چندروز پیش دیدمش یکم زخمی بود ولی سیر بود الان من همش گریه می خوابم و بیدار میشم می ترسم نیاد شاید به نظرتون خیلی مسخره باشه ولی من واقعا دلم واسش تنگ شده و جای خالیش رو تو خونه حس می کنم و خوابم هم بهم ریخته بنظرتون چکار کنم بیاد دوباره من بهش وابسته بودم و حتی رگ چشم راستم با اینکه سنم کمه همش می پره و واقعا حس تنهایی و خفگی دارم بنظرتون باید چکار کنم

آخخخخی  درکت می کنم.  حیوان.خیلی زود انسان رو وابسته می کنه. حتی اگه خیابونی باشه.      منم به چندتا گربه غذا می دم هرکدوم که نیان. دلم تنگ می شه.    اگه بلائی سرش،نیومده باشه. تا یه هفته معمولا باید پیداش بشه.  گربه باهوشه. راه رو گم کنه پیدا می کنه.  مگه بلایی سرش اومده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حالش خوب نبوده. ممکنه دیگه پیداش،نشه طفلک. ما داشتیم. دو مورد. که حالشون خوب نبود و برنگشتند. و ...

منم قبلا اینجوری شده واسم مرسی که درک می کنی هنوز نیومده یعنی ۷۹ روز