2777
2789
خب به رتبه نباید زیاد اهمیت بدی بیشتر رو بیشتر درست زدن و درصد ها باید اهمیت داد

دیگه اون به خودت بستگی داره بعضیا درک شمارو ندارن که بیان با درصدا خودشونو ارزیابی کنن..هرکدوم راحتی بهرحال رشتت چیه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رقابت توش کمه ادم گند میزنه رتبش خوب میشه بعد فکر میکنه که عالی زده چون رقابت توش نیست متعادل ترین س ...

مهم نیست رتبش چی میشه 

باید درس بخونی

داخل قلمچی رتبه واقعیتو نشون نمیده چون همه کلید سوالارو دارن 

من خودم کلید سوالارو از تلگرام روز ازمون گرفتم 

ازمون زدن رو باید بخاطر اشکلات و رفع اونها بزنی ن بخاطر رتبه ای ک میده 

قطعا اون رتبه رو نمیشه با رتبه کشور مقایسه کرد

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ببین ۸۰ درصد مدارس نمونه دولتی میرن سمت گذینه دو گذینه دو سطح سوالاش خیلی بهترهب قیمت نگاه نکنقلمچی ...

منم نمونه دولتی ام گزینه دو پایبند نیست به ازموناش یهو انلاین میکنع یبار حضوریه بخاطر همین رفتم قلمچی وگرنه هر کدوم از ازمونا بدیا و خوبیای خودشونو دارن 

فکر کردم الان میگی ۴۰ درصد تخفیف میدنبخوره تو سرشون😂😂

این درصد ها فقط برای افزایش قیمته نه برای کاهش نمونش افزایش شهریه دانشگاه که چهل درصد بیشتر شد 

چه مدرسه ای میخونی شاید برات تخفیف بخوره

یه مدرسه ای که تور دروازه نداشت و کیفیت آسفالت کف حیاط از جاده های بیرون شهری پایین تر بود ، در حدی که میخوردی زمین مستقیم باید می‌رفتی پیش شکسته بند🤣

مدرسه خاصی نبود دولتی بود 

یه مدرسه ای که تور دروازه نداشت و کیفیت آسفالت کف حیاط از جاده های بیرون شهری پایین تر بود ، در حدی ...

چرا یسری تخفیفای ۴۰ درصدی هست نمیدونم دقیقا چجوریه اکثر مدرسه هام با گزینه دو قرار داد دارن دیگه الان گفتن مثلا اگه از روستا باشه ۴۰ درصد تخفیف میخوره قلمچی میگم نمیدونم چطوریه . فارقی مگه؟