2777
2789
عنوان

تاثیرات اینستاگرام رو نسل جدید

296 بازدید | 48 پست

جدیدا تاپیک هایی میبینم که کاملا مشخص تاثیرات اینستاگرام رو نسل جدید هست 

تاپیک که اگر نمی‌تونید بچتون رو بفرستید غیر دولتی بچه نیارید 

اگر میرید مسافرت تو چادر می‌خوابید نرید مسافرت 

چرا یا شوهر یا پارتنرتون میرید فلافل می‌خورید باید برین رستوران گرون قیمت 

اینا اگر تاثیرات اینستا نیست پس چیه 

زندگی واقعی همین سختش نکنید ....

دقیقا زندگیا شده فقط تلاش برای شو اف 

یادمه بایه خانواده رفته بودیم بیرون دست به چایی میزدیم میگفت صبر کنید من یه عکس بگیرم

غذا میخواستیم بخوریم صدتا عکس میگرفت یعنی کفری شده بودیم از دستش بعدم جوری استوری گذاشت که من خودم حسرت خوردم انگار نه انگار تو تک تک لحظات بودم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مورد بچه حالا نه صرفا مدرسه غیردولتی بچه کلی هزینه‌های دیگه داره وقتی امکان تامین مالی نیست بچه‌دار شدن هم باعث اذیت شدن خودت میشه هم اون بچه

زندگی شخصی آدماست ما که نمیتونیم تعیین و تکلیف کنیم ولی به عنوان یه نظر کلی منطقی به نظر نمیاد؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حالا فرقی نداره میرید مسافرت فلافل میخورید یا استیک فرقی نداره بچه تون رو غیر دولتی میفرستید یا دولتی اینا همه مربوط به زندگی خودتونه ولی واقعا دیگه تو پیاده رو چادر زدن تو محوطه تفریحی از این سر تا اون سر بند رخت میبیندن لباس پهن میکنن یا روی دختان لباس میندازن واقعا قیافه شهر رو بهم میریزه 

اگر واقعا نمیشه عادی ترین چیز هارو واسه بچه فراهم کرد چرا باید بچه دار شد نسل فقیر رو تکثیر کرد

موافقم باهات 

من ی مدت اینستا داداشم میگف اگ برا تولدت انقدر خرج نکنه و.. ینی دوستت نداره بعد دیدم اینا خوشبختی نمیاره مهم اینه دلت خوش باشه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

همینا هم زندگیهای جالبی ندارن. اخرشون طلاق و یه بچه بی گناه این وسط گیر این آدما میوفته ک جز خودشون چیزی براشون مهم نی. یا خیانت و....

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

حالا فرقی نداره میرید مسافرت فلافل میخورید یا استیک فرقی نداره بچه تون رو غیر دولتی میفرستید یا دولت ...

عزیزم من دیدم اطرافم سه چهارتا بچه دارن و اوناهم دلشون میخواد برن سفر وسع شون اینه که برن شمال ولی نمیتونن شبی دوسه تومن بدن به سووئیت ولی دل بچه هاشون شاد میشه 

دس اینا چیکار کنن گلم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب مورد بچه حالا نه صرفا مدرسه غیردولتی بچه کلی هزینه‌های دیگه داره وقتی امکان تامین مالی نیست بچه‌د ...

از نظر من بچه باید تغذیش خوب باشه 

توی یک خانواده سالم از نظر روانی باشه 

بقیش اوکی میشه 

تاثیری کا روابط پدر مادر رو بچه دار هیچ کلاس و مدرسه ای ندار 

عزیزم من دیدم اطرافم سه چهارتا بچه دارن و اوناهم دلشون میخواد برن سفر وسع شون اینه که برن شمال ولی ن ...

من آدم پولدار دیدم میره چادر که پول نده ویلا کجای کاری خواهر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب مورد بچه حالا نه صرفا مدرسه غیردولتی بچه کلی هزینه‌های دیگه داره وقتی امکان تامین مالی نیست بچه‌د ...

به نظر من منطیقیه یکبار تاپیکی زده شده بود راجع به فرزند اوری و داشتیم صحبت میکردیم راجع به اینکه بچه به هرحال باید تامین بشه اگر کسی تواناییشو نداره چرا باید بچه دار بشه یا حداقل چرا باید چندتا بچه داشته باشه یکی داشته باشه یک عده اومدن حمله کردن که نه روزی بچه رو خدا میده نه بنده خدا و شما فکر میکنین گوشی ایفون هم جزء روزی بچه هست و... 

خب راجع کسایی که انقدر سطحی نگر هستن چی باید گفت

من آدم پولدار دیدم میره چادر که پول نده ویلا کجای کاری خواهر

نه عزیزم من عموی شوهرم سه تا بچه دارن و ی کار معمولی 

سالی ی بار میرن سفر میدونم نمیتونن سوییت بگیرن خب چیکار کنن حق دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا فرقی نداره میرید مسافرت فلافل میخورید یا استیک فرقی نداره بچه تون رو غیر دولتی میفرستید یا دولت ...

بنطرت مدرسه عیر انتفاعی که ۶۰ ملیون شهریش عادی ترین چیز؟ که در خیلی از موارد هم اومدن یک خونه رو مدرسه کردن و خدماتش با این همه پول در سطح یک مدرسه دولتیه 

نه عزیزم من عموی شوهرم سه تا بچه دارن و ی کار معمولی سالی ی بار میرن سفر میدونم نمیتونن سوییت بگیرن ...

نه گلم منظور منو شما متوجه نشدی میگم یعنی همه اونایی که چادر میزنن الزاما سطح مالیشون که پایین نیست

2790
2778
2791
2779
2792