2777
2789
عنوان

شما باشید میرید❓️🤔

102 بازدید | 13 پست

من دورهٔ شینیون میرم و آخرهاشه. مدیر سالنی که میرم وقتی مشتری زیاد داره زنگ میزنه که بیاید دست به کمک. یک بار رفتم بهم گفتن که باید وسیله‌هام (اتو، ویب، سشوار، شونه‌هام و...) رو با خودم می‌اوردم!! بهم نگفته بودن که باید ببرم؛ من ۵ تا ۶ ساعت تمام فقط وایستاده بودم و سنجاق و تاف میدادم به شینیون کار که مربی خودمه. در صورتی که باید بدن سشوار و ویب رو خودمون بکشیم اما اگه بخوایم بکشیم باید وسیله ببریم.

الآن دوباره زنگ زدن که ساعت ۱ بیاید و این دفعه وسیله از خودم باید ببرم که برای مشتری استفاده بشه، وسایل برقی هم میچرخه توی آرایشگاه توی دست همه خراب بشه کسی مسئولیت قبول نمیکنه. 

شما باشید میرید؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای حرفه ای تر بشی و فکر میکنی نیاز تمرین کنی برو ولی اگر احساس میکنی اگر بری دارن ازت سو استفاده میشه نزو

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

معمولا این کار رو میکنن در واقع از شاگردا بیگاری میکشن به بهانه اینکه یاد میگیری پولش میره تو جیب اونا

ولی خب اگه برای یادگیریت خوبه برو چند بار بعدش دوست نداشتی نرو دیگه 

معمولا این کار رو میکنن در واقع از شاگردا بیگاری میکشن به بهانه اینکه یاد میگیری پولش میره تو جیب او ...

آفرین دقیقا بیگاری میکشن

والا چیزی که یاد نمیدن فقط ویب و سشواره هنر کنن بهمون بدن انجام بدیم

وسایلاتو نده دست بقیه مگه بقیه میدن به تو وسایلشونو دستمزدتم بگیر

دستمزد نمیدن که😂

آرایشگاه خر تو خره. وسیله بزاری برمیدارن میزارن کف آرایشگاه

خراب بشه هم کسی مسئولیت قبول نمیکنه

آفرین دقیقا بیگاری میکشنوالا چیزی که یاد نمیدن فقط ویب و سشواره هنر کنن بهمون بدن انجام بدیم

نرو خب بگرد یجا تو سالنی چیزی کار پیدا کن که بهت پولم بدن حداقل

الان شهر ما ی سالن هست برای هر سشوار 100 میگیره طرف بعد بقیه کار شنیون رو همون اصل کاریه انجام میده

دختر خالم هم دوره رفته بیچاره کل کارارو انجام می‌داد حتی ی تارف خشک و خالی هم بهش نمیکرد واسه چای یا ناهار

چ برسه ب دستمزد

ولی اوایل ک میرفت باعث شده بود سشوارکشیدن و ویو کردنش بهتر بشه

الان دیگه نمیره هرچی بهش زنگ میزنن