2777
2789
عنوان

اسم شرکت خودم بعد از کلی تلاش😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 47 پست
بستگی داره بخواد چقدر هزینه کنه و اینکه چه نوع شرکتی باشه هم فرق می‌کنه کلا از دیگه از دوسه میلیارد ...

متشکرم گلم❤️❤️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات زدم هوش مصنوعی اسم های جالبی گفت امیدوارم کمک کننده باشه برات گلم❤️چند پیشنهاد نام برای شرکت سا ...

ممنونم ازت عزیزم لطف کردی آره این پیشوند و پسوندهاست متشکر

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

شرکت چی زدید ؟ کارفرما هم دارید؟

شرکت ساختمانی دیگه بکوب و بساز بقول خودمون از صفر تا صد یعنی از زیربنای یه زمین خالی بگیر تا طراحی جزییات داخل کار

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

چقدررر خوب مبارک باشهههه❤️❤️❤️

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

فداتشم سلامت باشی یه اسم پیشنهاد بده بهم

بنظرم همین دایان قشنگه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤