2777
2789
عنوان

نداشتن تمرکز

149 بازدید | 18 پست

بچه ها تو رو خدا یه راهکار قطعی بهم بدین که بتونم موقع درس تمرکز کنم و درس بخونم، موقع درس خوندن تمام افکار منفی هجوم میاره بهم، هر راهی بگین امتحان کردم، روی برگه افکار منفیمو نوشتم، مدیتیشن کردم، دوش نمک گرفتم، تنها راه نجاتم درس خوندنه، تو رو خدا کمک کنین😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افکار منفیت چیه ؟اینکه نمیتونم و نتیجه نمی‌ده و فلان؟

هم همینه که شما گفتین، هم مشکلات شخصی که با مادرم دارم، حرفایی که بهم زده، کلا مشکلات زندگیم زیاده، بلایی که خدا سرم آورده و بخاطرش نمیتونم ازدواج کنم، موقع درس خوندن همه اینها یادم میفته و حالم بد میشه

منم همینم قرص میخوردم امسال و دیگه نمیدونم چه کنم نپرس چه قرصی نمیتونم بگم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ایشالا موفق باشید❤

ممنون گلم همچنین😘

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

کتابخونه گوشی در معرض دیدت نباشه و سایلنت بلند بلند بخون که حتی اگ حواست پر شد گوشات بشنوه دوباره حو ...

یه سری مطالب خوندم درباره استفاده از گوشی که تمرکز رو کم میکنه، یعنی واقعا درسته؟ یعنی گوشی اینقدر روی تمرکز تاثیر داره؟

یه سری مطالب خوندم درباره استفاده از گوشی که تمرکز رو کم میکنه، یعنی واقعا درسته؟ یعنی گوشی اینقدر ر ...

امتحان کن یه بار 

بزار کنار ببین چقدرررر به زندگیت میرسی رو پیشرفتت تمرکز میکنی 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

یه سری مطالب خوندم درباره استفاده از گوشی که تمرکز رو کم میکنه، یعنی واقعا درسته؟ یعنی گوشی اینقدر ر ...

به شددددددددددت

شبکه های اجتماعی کاری میکنه مغزت نتونه مطالب طولانی و کتاب و اینا رو روش تمرکز کنه

خیلی خیلی زیاد

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

ببین منم همیشه به مشاورم میگفتم که مثلا تمرکزم کمه و فلان، واقعا منم به نتیجه خاصی نرسیدم که راهش چیه و فلان، ی مبحثو سعی کن خوب خوب یاد بگیری، اولای درس همیشه تمرکز کمه اره، ولی یکم که بگذره، اگه با جون و دل بخونی، تمرکزت میگیره، همش دلت میخاد بقیشم بخونی، حتی من یادمه دینی که خوشم نمیومد و اصن نمیفهمیدمش، بازم دلم میخاس بخونم، ادم اصن ی حس خاص و مفید بودم میکنه، بعد خلاصه ، یه مبحثو خوبببب بخون هی، وقتی نتیجه یه تلاشیو ببینی تمرکز و انگیزت بیشتر میشه

و اینکه سعی کن یه روتین بسازی واسه خودت، که مثلا فلان ساعتای روز معمولا باید بخونم، اینجوری دیگه ذهنت نمیره سمت اینکه پس کی برم تفریح کنم، کی فلان کنم و اینا 

مدرسه ای یا دانشجو؟

کش شوک ببنددستت 

گوشی خاموش کن و از اتاق خارج کن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...