من لثه ام التهاب داره و خب رفتم پیش متخصص لثه گفت باید جرم گیری عمیق کنی یعنی زیر لثه و ریشه دندون کامل تمیز میکنند بعد من میترسم واقعا کسی تجربه ای داره از اونور دردش از اونور اینکه میگن مینای دندون از بین میبره از اونور میترسم لثه ام مثل روز اولش نشه از اونور اگه انجام ندم بیماری لثه پیشرفت میکنه بعدا مجبور میشم یا جراحی کنم یا بکشمش
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
مازو از عطاری بگیر بزار رو دندونت التهابشو میخابونه
اخه عزیزم التهاب لثه من دلیلش تجمع جرم زیر لثه هست و خب فکر نکنم با اینجور چیزا درست بشه
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی یه سوال شما جرم گیری عمیق انجام دادید؟؟ که زیر لثه و ریشه دندون تمیز میکنند
یه سوال داداش تون لثه مثل روز اول شد آیا درد داشت یا دندونش حساس شد؟؟