2777
2789
عنوان

صورت زشت

136 بازدید | 15 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر من چند روزه دیگه میرم مدرسه سال پیش یدونه لک بزرگ جای جوش داشتم

امسال یکی رو بینیمه یکی روپیشونیم با بقیه لک ها کار ندارم فقط یکی رو ببینیم خیلی ضایع هست من خودمو دوست دارم ولی یه رفیق داشتم سال پیش هر چیز اشغالی به پوستش میزنه تا پوستش سفید 

و خوشگل بنظر بیاد و فقط در من راستش پدرم وضع مالیش خوب نیست منم انتظاری ازش ندارم که بهترین محصولات رو بخرم بهش نمیگن تا بهش فشار نیاد ولی با این حال امسال برا مدرسم همچین گرفت از جوراب گرفته تا لوازم تحریر میگه نمیخوام تو مدرسه تحقیر بشی ولی این دوستم با لباس های قدیمی شهر میاد ولی خیلی پز میده چیکارش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به خودت میگی زشت؟دوستتو عوض کن

اره خودمو میزنم میگم زشت

عوضش کردم اصن با هیچکس دوست نیستم ولی هی میاد به من هرچی میخواد میگه راستش من بابا بهم قلدری یاد نداده حاضر جوابم ولی به کسی نمیگم

با وقار باکلاس صحبت کن به هر حرفی نیز نیست واکنش نشون بدی مهربون باش درس خون باش هیجانی را کنترل کن ...

مهربونم به همه کمک میکنم حتی تو امتحان درس من از همه بچه های کلاس خیلی خیلی بهتره همه معلمان ازم تعریف میکنن ولی نمیدونم از چی زورش میاد باهام قهر بود ولی برای امتحان نوبت دوم ریاضی و علوم چون پشت سرم بود تقلب میکرد جامو عوض کردم نمره علوم و ریاضی ازش کم شد

باچیزیای خونگی ازپوستت محافظت کن مثلا پوست میوه ها اردبرنج وشیر یک ترکیبی بودیادم‌نیست خودم زدم پوست ...

یه مدت استفاده میکردم دیگه حوصله نداشتم خیلی زمانبر بود