2777
2789
ذات شمالی:من برای شام تقریبا سه چهارم بسته پونصد گرمی رو میخورم

ذات شمال بعد کلی غذا خوردن:

خا برار حالا کی پلو میارین😁😁😁😁

خودم شمالیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب لازانیا 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

واقعا نمیشه حتی شده دو قاشق باید برنجو بخورم ناهار سیر شم شام نه برنج نمی‌خورم اصولا

ما هم شام برنج نمیخوریم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چ روشی درست میکنی ک خوشمزه میشهقلقظ منظورمه

سلام 

حتما حتما قارچ با کره تفت بده و پودر سیر اگه زدی باز سیر رنده کن اضافه کن

من برای غلیظ شدن من آرد تف میدم 

خانه به قارچ اضافه میکنم و بعد شیر مرحله مرحله تا غلیظ بشه ...

پودر آویشن هم فراموش نکن  ....

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه من خیلی زیاد میریزم همه چی شمالیم تا برنج نخورم سیر نمیشم ناهار😂

آها پس عزیز جان مشکل از گنجایش معده تون 😅

وگرنه غذای سنگینی پاستا چیکن آلفردو ، پاستا پنه ، ...برای شام آنچنان مناسب نیست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

سلام حتما حتما قارچ با کره تفت بده و پودر سیر اگه زدی باز سیر رنده کن اضافه کنمن برای غلیظ شدن من آر ...

مرسی

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼