نازیمحمد مدیر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 5310 عنوان امروز ناهار چی میخاین درست کنین | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 44 پست ؟؟؟😁😁 1404/06/27 | 07:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64508 ذات شمالی:من برای شام تقریبا سه چهارم بسته پونصد گرمی رو میخورم ذات شمال بعد کلی غذا خوردن:خا برار حالا کی پلو میارین😁😁😁😁خودم شمالیم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
نازیمحمد مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 5310 فسنجووووون از شمال ترشی هفتابیجار رسیده دیگه فسنجون بار گذاشتممممم😋😋😋😋😋😋 عالییی
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7867 دیشب لازانیا https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 10107 چلاااا صبحانه مفصل خوردیم گفتم دیگه ناهار نخورید گفتن باشه ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم
near1234kr عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 1680 ذات شمال بعد کلی غذا خوردن:خا برار حالا کی پلو میارین😁😁😁😁خودم شمالیم واقعا نمیشه حتی شده دو قاشق باید برنجو بخورم ناهار سیر شم شام نه برنج نمیخورم اصولا
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64508 واقعا نمیشه حتی شده دو قاشق باید برنجو بخورم ناهار سیر شم شام نه برنج نمیخورم اصولا ما هم شام برنج نمیخوریم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8510 چ روشی درست میکنی ک خوشمزه میشهقلقظ منظورمه سلام حتما حتما قارچ با کره تفت بده و پودر سیر اگه زدی باز سیر رنده کن اضافه کنمن برای غلیظ شدن من آرد تف میدم خانه به قارچ اضافه میکنم و بعد شیر مرحله مرحله تا غلیظ بشه ...پودر آویشن هم فراموش نکن .... با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8510 نه من خیلی زیاد میریزم همه چی شمالیم تا برنج نخورم سیر نمیشم ناهار😂 آها پس عزیز جان مشکل از گنجایش معده تون 😅وگرنه غذای سنگینی پاستا چیکن آلفردو ، پاستا پنه ، ...برای شام آنچنان مناسب نیست با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
پیتزالبنانی عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 1369 سلام حتما حتما قارچ با کره تفت بده و پودر سیر اگه زدی باز سیر رنده کن اضافه کنمن برای غلیظ شدن من آر ... مرسی بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!! لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 17120 تهران زندگی میکنم ۱۷ ساله تو. تنظیمات کارخانه موندی😅 یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
نازیمحمد مدیر استارتر عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 5310 صبحانه مفصل خوردیم گفتم دیگه ناهار نخورید گفتن باشه 😁چ باحال