2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست
چی بگم. اونا منو ی جورایی سربار میدوننبارها مامانم گفته. سرکار برم. خرج خودمو،دربیارم.

شما این همه زحمت می‌کشی تو خونه و قدر نمی‌دونن

حتما برو سرکار و برای خودت مستقل باش و پس انداز کن

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم دوستم ببخشید جهازت رو چی کار کردی؟نمیتونی چند تا از وسایل جهازت رو بفروشی پنکه خوب بخری؟یه جو ...

جهازم ک استفاده نشده هست

حالا. مشکل. من گرما نیست. سرد شده هوا

کلا. همش. باخودم. میگم من. واقعا. سنگدلم. اینقدر. به ناراحتیشون به اهمیت شدم

برای عاق والدین. این. حرفا

بگو با همون منطقی که شما تو اوج گرما منا میندازیم تو اتاق گرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مثلا. مامانم. اینطوریه. ، کم کار کنم. درست. کار. نکنم دل به. کار ندم، میگه انشالله. خیری. از ازدو ...

نفرین مادر نمیگیره  مادرا خودشون بیشتر ناراحت میشن وقتی بچشونو دعوا میکنن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
جهازم ک استفاده نشده هستحالا. مشکل. من گرما نیست. سرد شده هواکلا. همش. باخودم. میگم من. واقعا. سنگدل ...

چی بگم اگه میتونی به جوری با هم راه بیاین عیب نداره جای دوری نمیره پدر مادرت اسایش داشنه باشن اونا پیر ترن زودتر مریض میشن بزار جای گرمتر بخوابن شما جوون تری بدنت قوی تره خدا برات جبران میکنه دختر خوب

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
میگن. تو خودت میری تو اتاق بیا تو حال بشین

شبا چی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بردار بزرگم. مستقله جدا زندگی میکنه. خیلی. گلهولی کوچیکه بشدت قلدره، مثلا. چند بار غذای منو خورده ...

دست پا نداری که کمکت میزنه

دفعه دیگه زد توام بزن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین سر کار رفتن بد نیست سن شما هم جوری هست که بتونی سر کار بری مخصوصا وقتی خانواده مشکل ندارن برای بعد ازدواجت هم بهتره. 

این از این. 

اون اتاق انباری طور که شما اونجایی احتمالا جهیزیه ات اونجاست درسته؟اگر اینطوره به هر حال کمی هم حق با اونهاست .

شما اگر بتونی یه کاری پیدا کنی  میتونی یه کولر تهیه کنی برای اون اتاق  و یکم کمد بندی ها رو مرتب کنی و اونجا بشه بهترین اتاق خونه شما.  من خودم چند تا دوستام مجردن  همسن شما هستن تقریبا خودشون برای اتاقشون کولر خریدن گفتن بعد ازدواج هم کولر رو میبرن یا میفروشن . 

امیدوارم بهترین ازدواج رو داشته باشی. 

از من به شما نصیحت تو این زمانه چه مجرد چه متاهل بهتره تا حد امکان  یه شغل کوچیک برای درآمد داشته باشن . خودت هم احتمالا میدونی که بعد ازدواج بعضی مردا از پدر مادرا بهتر نیستن. آدم از آینده اش نمیدونه. 

موفق باشی.