2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست

اخه پدر مادر باید عدالت رو اجرا کنن یه سال شما تو اون اتاق بودی یه سال داداشت باشه  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😢چه بد به مادرت بگوبه جای نفرین دعات کنه بهش تعریف کن یه زنه باهمین نفرینتسه تاپسراشوتویه روزا ...

مثلا. مامانم. اینطوریه. ،  کم کار کنم. درست. کار. نکنم  دل به. کار ندم،  میگه انشالله. خیری. از ازدواجت. نبینی. سیاه بخت بشی. 

گیر یک. آدمی بیوفتم،  و... همیشه. بهم. مبگه

اخه پدر مادر باید عدالت رو اجرا کنن یه سال شما تو اون اتاق بودی یه سال داداشت باشه

چی بگم. اونا منو  ی جورایی سربار میدونن

بارها مامانم گفته. سرکار برم. خرج خودمو،دربیارم. 

اره. ولی. اینم. بگم. منم. طلاق. گرفتم وبرگشتم

چی بگم دوستم ببخشید جهازت رو چی کار کردی؟نمیتونی چند تا از وسایل جهازت رو بفروشی پنکه خوب بخری؟یه جوری اون اتاق رو برای خودت دنح و راحت کن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مثلا. مامانم. اینطوریه. ، کم کار کنم. درست. کار. نکنم دل به. کار ندم، میگه انشالله. خیری. از ازدو ...

هرروز و هر شب از حضرت زهرا س ،حضرت علی ع، امام زمان عج بخواه برای عاقبت بخیری و بخت خوبت دعا کنن

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
چی بگم. اونا منو ی جورایی سربار میدوننبارها مامانم گفته. سرکار برم. خرج خودمو،دربیارم.

اگه میتونی برو برا روحیه خودتم خوبه نگه بده درامد داشته باشی دوستای خوب پیدا کنی حتما برو 

ببینین کلا. من از ۱۰ سالگی آشپزی میکردم. مادر وخواارم بشدت. متنفر مخصوصا مامانم ، شب وروز من غذا درس ...

بکنه 

بگو منم شما رو نفرین میکنم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دوتابرادراگه داری بایدبه مامانت کمک کنی بچه نیستی که خونه تون کدوم سمته ساکن کجایی

بردار بزرگم.  مستقله جدا زندگی میکنه. خیلی. گله

ولی کوچیکه بشدت قلدره،  مثلا. چند بار غذای منو خورده مثل. کباب کوبیده،  مامان بابام هبجی نگفتن،  درحالی ک من یکم از غذا اون خوردم. مامان. بابام. تا یکساعت منو دعوا کردن. و داداشم منو کتک زد