2777
2789
عنوان

بیا بغلم‌😌

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 62 پست
الان به ممد میگم بیاد این چند روزه حسابی سوتی دادم چه تو سایت چه خارج سایت 

😂😂😂😂

اهااا.

ممد‌ خیلی پسر خوفیه.کاری نداره به من

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
هيا يا رجل الوسيم

وات ایز ایت 😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزن کانال 5😂

😆زدم پی ام سی 

منو تو احساست جونمو واست دادم 

پای وسط باشه منطق ندارم😂الشوهر بفهم بیاااا 😂😂😂😂😂 هی رجل 😂 از بغل امیت بیا بیرون😂😂😂😂😂گور به گور بشی 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

جهنمي شدي ك 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

😂 😂😂 😂😂 سوگلی الشوهر

😆انا یکی یک دونه الشوهر

😂😂😂😂 اهااا. ممد‌ خیلی پسر خوفیه.کاری نداره به من

ممد دو دقیقه پیش داشت باهام میحرفید، گفت از لیلی عصبانی هستم، منم بردمش گذاشتمش تو اب نمک از بین نره 😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ال یکی یدونه همیشه بمونه برای الشوهر 😂

ال صیغه کنه  از اسیدای بهشت نابود میشه😐😅😈

عزیزم .. شیرازی خوراکشونه ... 

😂😂پس دیگه مشکلی نیس😜

2790
2778
2791
2779
2792