2777
2789
عنوان

بیا بغلم‌😌

460 بازدید | 62 پست

کسی میدونه ترجمه

بیا بغلم به عربی چی میشه ؟😆

بلاخره در حد صحبت های یومیه که باید بتونیم تو بهشت با حوری بهشتی حرف بزنیم 😆😅😈 

این دنیا که نیمه گمشدمون رنده شده شاید اونجا همو یافتیم بلاخره لازممون میشه😂😅😌😂😂

عزیزانی که مسافر جهنمن روی  انگلیسیشون کار کنن😎😆😂😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😆😆😆😆😆

😜

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام، من بلدم نمیگم که ریا نشه 😂

😂😂😂😈مدیونی نگی

دخترم اونا بین المللیند .. به همه ی زبانهها مسلطند ...

😅عه جدی یعنی شیرازی ام میفهمن 😆

البیا البغل 😃

😂😂😂😂

مگه تو بهشت عربی حرف میزنند🤔🤔🤔

بلی 😆

حوری میشه زن بهشتی

احور مرد بهشتیه😘

بگو احوررررررررررمممممم بیا بخلممممم😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
2790
2778
2791
2779
2792