2777
2789
عنوان

قطع رابطه همیشگی با خواهرم

591 بازدید | 43 پست

ما سه تا خواهریم 

من کوچیکم خواهر دومیم انگار من هووشم 

دنبال بهونست با من دعوا کنه 

امشب دیگه واسه همیشه گذاشتمش کنار خستم کرده جلوی شوهرامون دعوامون شد من هرچی گفتم محترمانه گفتم اما اون به من خیلی بی ادبی کرد دلمو شکست

چقدر این دنیای تکراری ، کنارت تازگی داره🫂❤
حالا نمیشد جلو شوهراتون زبون ب دهن بگیرید

اومدیم عروسی بعد بچش گریه میکرد گفت بیا بریم من اروم گفتم نمیام میمونم شما برین بعد یهو قاطی کرد که چرا اینجوری میگی منم گفتم تو چیکار ما داری برو یهو گفت گوه خوردم و قهر کرد بعدم اومدیم خونه فامیل بچم پای پنجره خواب بود من پنجره رو بستم اون گفت باز کنین گرمه من گفتم بچم مریض میشه یهو شروع کرد بد و بیراه گفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت خانواده ات کنار نزار همون شوهرت پس فردا میزنه تو سرت میگه تو با خواهر خودتم کنار نیومدی

به جان یدونه بچم اون با من نمیسازه همش دنبال بهانست باهام بحث کنه دلخوری درست کنه

هیچ وقت خانواده ات کنار نزار همون شوهرت پس فردا میزنه تو سرت میگه تو با خواهر خودتم کنار نیومدی

ارامش آدما از حرف سوهر و بقیه مهمتره وگرنه از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نه... بقول مرحوم عمه بابام همیشه میگفت اگه دهن مردمم بگیری باز با کو... شون صدا در میارن ... 

منم با خواهرم برای همیشه قطع رابطه کردم . ولی چند بار بهش فرصت دادم آدم بشه . روز به روز بدتر شد . تا اینکه جادوشو پیدا کردم . زنگ زدم بهش گفتم بهت هشدار داده بودم و سر حرفم هستم . دیگه همه چیز تموم شد . برای همیشه انداختمش دور . مثل یه دندون گندیده ی لق کندمش . ولی خواهر تو انگار فقط اعصابش خرده . بد ذات نیست . یه خرده بهش مهلت بده که تغییر کنه .