2777
2789
عنوان

شوهرم

258 بازدید | 14 پست

لطفا بگید من الکی دلخورم 

من خواهرم یه هفته اس اومده خونمون 

هی شوهرم به من چرت پرت میگه منم میزارم پای شوخی چون هی میکه شوخی کردم خلاصه 

من خواهرم خیلی دوست داره موتور سواری یاد بگیره منم دوست دارم ولی یکم ترسوهم 

امشب رفتیم موتور سواری ابجیم سریع یاد گرفت با دو س بار نشستن 

بد برا خودش میچرخید 

شوهرم با خنده میگفت خوشم میاد ازش خوب یاد گرفت 

ولی من نه 

یاد نگرفتم دست خودم نبود نمیتونستم تعادل حفظ کنم هی به من نیگفتن خنگ 

تو بی استعدای 

تو نمیخواد موتور یاد بگیری 

با خنده اینا من باز گذاشتم پای شوخی 

بد اومدیم خونه دیدم شوهرم میکه  به ابجیم  فردا میبرم ماشین هم بهت یاد میدم 

به منم گفتا 

ولی این درحالی بود که من   ۶ ماهه بهش میگم به من ماشین یاد بده میگه تو باید بری اموزشگاه رانندگی 

خلاصه خیلی ناراحت شدم یهو صحبت شد سر اینکه   یکی از اشناهامون باباش بهش ماشین داد  اونم یاد کرفت بد یهو شوهرم شروع کرد داشت ب خواهرم میگفت به اینکه اره خب اون باباش  بهش   داده که تونسته یاد بگیره 

بد یهو گفتم  پس تو جرا ب من  میکی برو  اموزشگاه 

برای یاد گیری گفت خب اون استعداد داره 

گفتم یعنی من ندارم 

یهو صداشو جلوی خواهرم برد بالا گفت الان نیخوای دعوا درست کنی  ‌اصلا یخ شدم خیلی دلم شکست  از همه چیز  بد میکه  از رفتارش 

حس میکنم غرورم له شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت خیلی جو گیرشده متاسفانه...

کاریم نمیشه کرد اینجور ادمارو سعی کن اصلا تا وقتی خواهرت اونجاست بحث نکنی باهاش چون صدرصد بحث و کش میده و دعوا  بزرگ تر درست میکنه 

شوهرت چطور ب خواهرت موتور سواری یاد داد؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

شوهرت خیلی جو گیرشده متاسفانه...کاریم نمیشه کرد اینجور ادمارو سعی کن اصلا تا وقتی خواهرت اونجاست بحث ...

اصلا حوصلشو ندارم دیگه خیلی خیلی ناراحت شدم نمیدونم خواهرم شنید یا نه هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم  چون خیلی دلم پر بود 

انقدر بغض داشتم داشتم خفه میشدم

موتورو داد بهش چشمی یادش داد

نگران نباش

حالا یاد بگیری یا نگیری فرقی نداره

من اینجور مواقع خودمو میزنم به ناز و ادا

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش