2821
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست
نه جانم من به جای جهیزیه آپارتمان خریدیم یه گاز و لباسشویی و کمی ظروف دارم

آهان 

آفرین کار خوبی کردی

تو ذهنت کاندید کن که لباس عروس از کجا بخری و آتلیه و آرایشگاه و گل کجا بری 

تالار گرفتید؟

کارت دادید؟

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس نداشته باش هیچی نمیشه ریلکس باش. تا لذت ببری. من روز عروسی پام تو کفش ورم کرده بود 🤣 کفشمو در ...

وای قربونت گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
جانم کارت رو چقدر طول می‌کشه تحویل بدن شوهرم میگه صبر کن

شوهرها همش میگن صبر کن😂

نهایتا سه روز ولی حداقل خیالت راحت میشه

استرس هرکاری بدتر از همه چیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آهان  آفرین کار خوبی کردی تو ذهنت کاندید کن که لباس عروس از کجا بخری و آتلیه و آرایشگاه و گل ...

تالار گرفتم کارت ندادم هنوز

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
شوهرها همش میگن صبر کن😂 نهایتا سه روز ولی حداقل خیالت راحت میشه استرس هرکاری بدتر از همه چیه

ای ول شوهر من میگه چهار روز مونده مرخصی میگیرم انجام بدیم

تالار گرفتم کارت ندادم هنوز

یه ماه به عروسی باید کارت بدید تازه معمولا ۲ هفته اینا هم طول میکشه کارت چاپ بشه و حاظر بشه 

بجنب دختتترررر

یه ماه به عروسی باید کارت بدید تازه معمولا ۲ هفته اینا هم طول میکشه کارت چاپ بشه و حاظر بشه  ب ...

شوهرم خیلی ریلکس هست میگم بیا انجام بدیم میگه کاری نیست

ای ول شوهر من میگه چهار روز مونده مرخصی میگیرم انجام بدیم

وای اصلا به حرفش گوش نده

چهار روز به عروسی فقط باید استراحت کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای اصلا به حرفش گوش نده چهار روز به عروسی فقط باید استراحت کنی

مرسی گلم راستی لباس عروسیت رو دیدی میخوای کرایه کنی یا بخری 

مرسی گلم راستی لباس عروسیت رو دیدی میخوای کرایه کنی یا بخری 

لباسمو میخرم

17 ام اماده میشه

شوهرم خیلی ریلکس هست میگم بیا انجام بدیم میگه کاری نیست

وااا

خب براشون توضیح بده که چقدر طول میکشه 

مخصوصا کارت و لباس عروس

بعدم چون نزدیک ماه رمضون میشه اکثر آرایشگاهای خوب پر میشن 

اینارو براشون توضیح بده. قانع میشن 

من خودم به شخصه بیزارم از کار هول هولکی 

وااا خب براشون توضیح بده که چقدر طول میکشه  مخصوصا کارت و لباس عروس بعدم چون نزدیک ماه رمضون ...

مرسی گلم قربونت شم باید امروز مجبورش کنم

همه کارهاتو لیست کن و بعد برنامه ریزی کن که چند روز مونده به عروسی به بدو بدو نیفتی انشالله خوشبخت شی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤