یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5988 عنوان عشق ابدی 272 بازدید | 29 پست بچه ها اینکه حذف شده ها یکی یکی دارن میان انقد خوشحالم 😂😂😂 اون ماهرخ هیولا چه مظلوم نمایی میکنه چه کارا هم کرده از طناز هم عوضی تره به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤 1404/06/27 | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5988 وای چقد زشت شده شاهرخ وای دقیقا داشت با علی حرف میزد دوربین و کردن تو حلقش چقد زشتتت بود به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5988 کی برد فک کنم علی و زهرا ، بهار هم بجز امیر و سودا به بقیه رای بده دیگه حله به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 7117 من متاسفانه از روی کنجکاوی رفتم دیدم برنامروو بشدتتتتت دلم برای ماهرخ میسوزه خیلی حیف واقعا .
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 7117 فک کنم علی و زهرا ، بهار هم بجز امیر و سودا به بقیه رای بده دیگه حله شاهین گفت بهار به علی و زهرا رای میده .
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5988 من متاسفانه از روی کنجکاوی رفتم دیدم برنامروو بشدتتتتت دلم برای ماهرخ میسوزه خیلی حیف واقعا چراااا؟ وای تازه فهمیدم میکرفون زهرا هم کار اون بوده البته خوب کاری کرد به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5988 شاهین گفت بهار به علی و زهرا رای میده اهان فقط بهار مونده رای بده به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 7117 میلاد موذی و ادم کثیفیه و با محدثه بشدت شبیهنپژمان ی انگل به تمام معناستو حس میکنم مشکلم با شاهیز و اویز داره شخصی میشه تاحالا به این شدت از کسی متنفر نبودم .
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 7117 چراااا؟ وای تازه فهمیدم میکرفون زهرا هم کار اون بوده البته خوب کاری کرد اونم صد در صد نیستماهرخ توسط همه پسرا پس زده شدتو روابطش کلی اذیت شدانتظار داشت مهبد بره سمتش نرفتمیلادم اونجور ولش کردو ذوزنقه هم اونجوری خارش کرداون فقط تو بازی شاهیز گیر کرد .
نانا_فرفری عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4601 میلاد موذی و ادم کثیفیه و با محدثه بشدت شبیهنپژمان ی انگل به تمام معناستو حس میکنم مشکلم با شاهیز و ... همشون منفورن باورم نمیشه چطور میشه یه مسابقه همه شرکت کننده هاش منفور باشنمن تا ۶۰ میدیدم بعدش واقعا حالم بد شد ندیدم هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 7117 همشون منفورن باورم نمیشه چطور میشه یه مسابقه همه شرکت کننده هاش منفور باشنمن تا ۶۰ میدیدم بعدش واقعا ... اتفاقا من از ۶۰ به بعد یکم جذب شدم درسته ک در کل همه ادمای خوبی نیستن و خیلی روابطشون بدرد نخورهولی به عنوان ی سرگرمی ببینی خیلی شبیه دنیای واقعی و ادمای اطرافمونه .
یاس_گلی۸۲۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5988 میلاد موذی و ادم کثیفیه و با محدثه بشدت شبیهنپژمان ی انگل به تمام معناستو حس میکنم مشکلم با شاهیز و ... دقیقا یکی نیست میلاد و خفه کنهوای فک کن شاهین ابروشو و همه چیزشو باخت یه نون خور اضافه هم افتاد گردنش 😂 دکتر سه چونه هم فقط دست گذاشته رو مادر نگار عوضی به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤
نانا_فرفری عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4601 اتفاقا من از ۶۰ به بعد یکم جذب شدم درسته ک در کل همه ادمای خوبی نیستن و خیلی روابطشون بدرد نخورهولی ... صد درصدد که اینطوره هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗