2777
2789

می‌خوام چند تا ازین مدل مجسمه ها سفارش بدم 

دونه ای ۴۰۰ تومن میارزه بنظرتون ؟

عاشقشون شدم 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای چی مجسمه اساطیر خارجی؟؟ خودمون انقد مشاهیر داریم😍

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
اگه دوسداری اره ولی من نه

وایب کلاسیک و هنری میده 

اما مطمئنم خود این مجسمه ها خیلی خیلی ارزش داشته باشند ۱۰۰ هزار تومنه انقد گرون میده

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

برای چی مجسمه اساطیر خارجی؟؟ خودمون انقد مشاهیر داریم😍

اینها خوشگل ترن بنظرم 🤭

خیلی خوشگلنولی چهار میلیون میشه ده تا ازینا!

مدل زیاد داره اما سبک همشون همینه 

مثلا اسکلت سردیس داوود و.... 

قشنگن و حالت کلاسیک میده به خونت نسبت یه جایی که مد نظر داری بذاری بگیر مثلا یکی یا دوتا ولی بیشتر ن ...

مرسی از نظرت