2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین پسرم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر زیاد بده .شیاف هم‌خوبه وقطره  پاراکید

پاهاشو با گلاب خیس کن صورتشم همینطور

ولی درکل تب سه روزه و بتید سروقت مرتب استامینفن بدی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

شیاف براش بذار

الان گذاشتم کلی گریه کرد خوابه

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

شیر زیاد بده .شیاف هم‌خوبه وقطره پاراکیدپاهاشو با گلاب خیس کن صورتشم همینطورولی درکل تب سه روزه و ب ...

اخه شیر میخوره بالامیاره و چون معدشم خالیه نمیشه تب بر بدم 

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

اگر تهوع داره باید آمپولشو بزنهقرص بخوره بالامیاره و اثری نداره

عزیزم شما سرم نزدن بچه هاتون

اخه شیر میخوره بالامیاره و چون معدشم خالیه نمیشه تب بر بدم

یه بار بش بده بلکه‌آروم شه یکم شیر بخوره . خیلی اگه مریضه ببرش دکتر الان.

ممنون عزیزم یعنی 4 5 روز بالا میاره؟ اب بدن بچه هاتون کم نشد سرم نزدن؟ چه داروهایی دادین

نه اوجش همون یکی دو روز اوله

ضعف و بیحالیش چهارپنج روز هست

برای دخترم که 2.5 سالش بود نصف آمپول اندوسترون که مربوط به تهوع بود زدیم بعد یکروز تهوعش خوب شد و کنارش پدی لاکت و زینک و شربت اندوسترون داد

پسرم و خودم سرم زدیم که داخلش آمپولای تهوع دل درد و تقویتی بود و داروهاشم شربت دی سیکلومین و قرص تهوع و دیفنوکسیلات برای اسهال.استامینوفن هم برای تب

برای بزرگسالان بجای دیسکلومین قرص هیوسین

ولی حتما آمپول تهوع رو باید بزنین که اون تهوع برطرف بشه

من بچه هام یه شب تا صبح گلاب به روتون استفراغ داشتند یک ساعت به یک ساعت

ولی از فرداش بهتر شدند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
یه بار بش بده بلکه‌آروم شه یکم شیر بخوره . خیلی اگه مریضه ببرش دکتر الان.

فردا صبح میبرمش الان ببرم بیمارستان همش رزیدنتن پزشک نداره

فردا صبح میبرمش الان ببرم بیمارستان همش رزیدنتن پزشک نداره

تا صبح مواظبش باش .خودتم باید استراحت کنی مادر🥺 انشالله که هرچی سریعتر خوب میشه عزیزم. نگران نباش 

نه اوجش همون یکی دو روز اولهضعف و بیحالیش چهارپنج روز هستبرای دخترم که 2.5 سالش بود نصف آمپول اندوست ...

عزیزم شربت انداسترون چندساعت چقد به دخترتون میدادین 

ممنونم ازتون خیر ببینید انشالله 

تا صبح مواظبش باش .خودتم باید استراحت کنی مادر🥺 انشالله که هرچی سریعتر خوب میشه عزیزم. نگران نباش

مرسی عزیزدلم من که خیلی استرس دارم خوابم نمیبره 😢باباش راحت گرفته خوابیده

خیر ببینی الهی مهربونم

اشکال نداره... اذیت شده.. چند دیقه دیگه تبش پایین میادان شاالله خیلی زود حالش خوب میشه

مرسی عزیزم انشالله

مرسی عزیزدلم من که خیلی استرس دارم خوابم نمیبره 😢باباش راحت گرفته خوابیدهخیر ببینی الهی مهربونم

بچه منم نوزده ماهشه دوماه پیش همین شد سه روز کامل تب داشت. بعدشم اسهال شد جوری ک سوختگیاش تا یه ماه خوب نشد. عذاب بود واقعا درکت میکنم منم دست تنها بودم ولی اون بچه جز ما کسیم نداره باز باید ما قوی بمونیم

2790
2778
2791
2779
2792