2777
2789
عنوان

🤝🏻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 6187 بازدید | 676 پست
سراب

آهان تبریز هستین خوشبختم منم اردبیل

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

به خودت 😘😘😘

💋❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@yasnaaaakord‍ عاشقشم عشق منه😘

فدات بشم عزیز دلم منم عاشقتم یکی یه دونم😘😘😘😘😘😘😘♥️

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

رو تبریزیم ولی به اردبیل نزدیکتریم😁همچنین💚

میشناسم سراب رو💐جای قشنگیه

طبیعتش خوبه جای گشتنی زیاده هر وقت من حوصلم سررفته به میزنم به جاده های سرسبز

خیلیم عالی قشنگههه🫠

تشریف بیارین در خدمتیم

لطف دارید ممنونم🙂

طبیعیه کسیو ندارم تگش کنم؟😂😂😂😂

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

@دختر_خاکستری‍ کجایی خاله ... خوبی دورت بگردم من 💕💕

سلام خاله جون🥰🥰🥰🥰🥰قربونتون برم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام خاله جون🥰🥰🥰🥰🥰قربونتون برم

عزیز دلم 😍😘😘😘فدات بشم... خدا نکنه. 

سایت بدون شما خفس😭😭😭

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

عزیز دلم 😍😘😘😘فدات بشم... خدا نکنه. سایت بدون شما خفس😭😭😭

امروز خیلی خسته بودم وگرنه زودتر میومدم🥲🥲🥲

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

امروز خیلی خسته بودم وگرنه زودتر میومدم🥲🥲🥲

عزیزم 

مبارکت باشه...... 

ایشالا دکتر شدنت 😍😍💖💖

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔