2777
2789
عنوان

دعوامون شد

228 بازدید | 21 پست

الان داشتیم شوخی میکردیم یهو صدام رفت بالا خندیدم گفت آروم بخند پدرسگ منم ناراحت شدم خواستم آروم بزنم تو دهنش با شوخی البته خورد دو دماغش اونم محکم زد زیر گوشم)تو شوخی های خیلی مسخره بابامو مامانمو فحش میده مثلا میگه مامانتو گای…..دم یا پدرسگ ولی من ناراحت میشم اما به پدرمادرش نمیتونم فحش بدم الانم خیلی بدنم درد میکنه)منم موقع ناراحتی حالت عصبی میشم وقتی منم کتک میزنه منم خودزنی میکنم از حرصم😭😭انقدر زدم رو سرم داره میترکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باید به روانشناس مراجعه کنم واقعا داغونم

کی هست که به خودش اجازه میده این حرفای زشت رو به مادرت و پدرت بزنه و دست روت بلند کنه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هروقت به پدرومادرت توهین کرد درجا همونو به پدرومادر خودش برگردون مثلا گفت مادرتو گا.. بگو مادر خودتو ...

حق با شماست ولی انقدر کتک میزنه که میمیرم یه بار بهش گفتم حرومزاده داشت منو میکشت

کی هست که به خودش اجازه میده این حرفای زشت رو به مادرت و پدرت بزنه و دست روت بلند کنه؟

شما میگی چیکار کنم یه تازه عروسم اومدم خوشبخت بشم که خدا منو همیشه بدبخت کرد😭

فکر خوبیهاسی به نظرت نباید بهش تذکر جدی بدی؟؟؟؟؟

والا اسی صبوره نمیدونم چی بگم من صبر ندارم به پدرومادرم توهین شه موندم اسی چطور صبوره .. یعنی  درجا جوابش میدم اگه شوخیه که نباید ناراحت شه اگرم جدیه و ناراحت شد میفهمه چقد حرف زشت و ناراحت کنندس و دیگه بکار نبره