2777
2789

خونه اجاره ای هستن الان یک خونه اجاره کردن که تو شهر ما خیلی قیمتش بالاهه هشت تومن ماهی اجازه خونه قبلیشون پنج تومن بوده الان نامزدم گفت گفتن من ماهی تومنش بدم خودشون نمی تونن منم گفتم ما میخایم بریم سر خونه زندگیمون نباید پول پس انداز داشته باشیم هی عقب میندازیم ؟

صیغه ایم عقد میخایم اول مهر کنیم 

بعد میگه بزرگ فکر کن آدم ب پدر مادرش کمک کنه خدا کمکش می کنه😐

منم گفتم تو به حقوق کار خونه میگی بزرگ فکر کن؟

خیلی حرصم گرفته هر چی هم میگم میگه بابام پیرع فلان باباش نیسان داره هر روز داره بار می‌بره دو سه تا 

بجای اینکه به فکر زندگی خودمون باشه به فکر زندگی اونا هه که پیر شدن چیزی ندارن 

شما بودین میزاشتین این ماه حالا پولو بده وقتی عقد کردین جلوشو بگیرن ؟

چیکار. میکردین کمکم کنید 

اگر درامد خودش ماهی ۵۰ باشه ازه کمک کنه اگر نه باید تجدید نظر کنی تو ازدواجت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بحث گذاشتن و‌نذاشتن شما نیست

زیاد هم گیر بدی یواشکی میده

باید با منطق و دلیل منصرفش کنی

بعد هم بعد از عقد قرار نیست چیزی عوض بشه یا شما مسلط بشی رو شوهرت 

پس به این امید نباش

همینی که الان میبینی بعدا هم همینه حتی بدتر 

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

چه آدما عجیب شدن

ماهی یکی دو تومن بده کرایه خونه ای که توش زندگی میکنه خیلی زیاده؟تو خودتم بودی دستت تو جیبت بود به پدر مادرت کمک نمیکردی؟

بخدا من حقوق شوهرم ۲۰ تومنه،امروز زنگ زدم مادرشوهرم گفت تلوزیونم خرابه دلم سوخت به شوهرم گفتم کاش بشه بریم یکی براش قسطی بخریم گناه داره 

برکت این پول برمیگرده نگران نباش 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
الان بحث گذاشتن و‌نذاشتن شما نیستزیاد هم گیر بدی یواشکی میدهباید با منطق و دلیل منصرفش کنیبعد هم بعد ...

ارع می‌دونم من الان بهش گفتم گفت الان کمک می کنم بعدا زندگی جدا دارم نتونستم قرار نیست کمک کنم 

چیکار می کردی من که میگم میگه پیرن فلان گفتم بزارم عقد کنیم که دیگه بدونه زن رسمیشم بعدشم پولاشو دست ...

به همین خیال باش

از الان بااین اخلاق و مقدار درآمد و عدم حمایت خانواده جداشو خواهشا

ماهی ۲۰ حقوق کارخونه همینه 😐😂

این برا خودتون هم خیلی کمه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

هنوز عقدم نگردید شما دختر خانواده خودتون و ایشون هم پسر اون خونه محسوب میشه 

همسر من زمان عقدمون توی باز سازی خونه مادر شوهرم کلی کمکشون کرد ..تو عقد دیگه نمیشه بگی چرا کمک می‌کنی که 

منم کارتم کلا دست مامانم بود جهیزیه می‌خرید برام و هر چی میخاست میگفتم از همون کارت من بخر 

چه آدما عجیب شدنماهی یکی دو تومن بده کرایه خونه ای که توش زندگی میکنه خیلی زیاده؟تو خودتم بودی دستت ...

عزیزم شما شاید دل خوشی داری از مامان همسرت 

ولی من ن دل خوشی ازش دارم نه هیچی هی مشکل میندازع ما رسمی نکنیم 

آخه باباش داره کار می کنه منم می بینم مامانش از نامزد من میگیره میده به چهار تا دخترش ک ازدواج کردن حرصم میگیره