2777
2789
عنوان

خانما این بیبی چک یعنی چی

52 بازدید | 6 پست

من دو ماه پیش بخاطر عدم رشد بارداری سقط کردم و ماه قبل ک سونو رفتم برای بقایا دکترسونو بهم گفت کامل پاک شده و فولیکول بالغ دارم اما متخصص زنان بهم گفت تا مهر اقدام نکنم بهتره و من بعد از اون سونو ب اجازه دکترم رابطه جنسی داشتم دو سه بار و حوالی تخمک گذاری بود با جلوگیری طبیعی حالا ک موعدمه چند روزه ی حالی دارم بی حالم سرم درد میکنه معدم درد میکنه گاهی تنم داغه اما یهو سرد میشه نفخ دارم یکم و حالت کلافگی دردای ریز رحم و شکم هی حس میکنم پریود میشم اما چیزی نمیاد فقط دو سه بار ترشح شیری رنگ کم خلاصه دیشب الکی ی بیبی زدم ک موعدم بود و چیزی ندیدم امروز ی نگاه بهش انداختم دیدم ی هاله خیلی ریز داره  الان موندم این وسط که یعنی باردارم یا که نه!چون اینجا خیلیا گفتن باردار بودن با این حالت بیبی چک خیلی هام گفتن نبودن

لطفا راهنمایی کنین❤️

منِ او🌹🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیبی چک بیشتر اوقات اشتباه نشون میده

ن من چندبار این بیبی چک و زدم وقتی باردار نبودم کلا چیزی سفید مطلق بود وقتی هم شدم نشون داد الانم اینجوری مشکوکم

منِ او🌹🍃
ن من چندبار این بیبی چک و زدم وقتی باردار نبودم کلا چیزی سفید مطلق بود وقتی هم شدم نشون داد الانم ای ...

من خودم قبلا زدم بااینکه بودم منفی نشون داد

بهتره از دکترت بپرسی