2777
2789
عنوان

اگه جای من باشید چیکار می‌کنید

291 بازدید | 17 پست

شوهرم وضع مالیش خوبه اما اصلا خرج نمیکنه شوهر اولم با اینکه وضعیت مالیش هم خوب نبود خونه و مغازه اجاره ای اما همیشه دست به خرج بود کادو ها گرون تا حدی که خودم میگفتم نکن نه فقط هم برای من برای مامانم و خانوادم هم 

اما این خونه بالا شهر داره ماشین چند تا موتور چند تا دوچرخه گرون 

اما تا این حد خسیسع که مثلاً فردا عروسی دعوتیم امشب رفتم یه کفش بردارم تو مغازه یهو گفت من اینقدر پول ندارما حالا کفشه کلا ۲تومن بود و مطمئنم داشت😐

مامانم اشاره کرد بردار من حساب میکنم آخرم خجالت نکشید مامانم حساب کرد واقعا عذاب میکشم با این رفتارش 

تو هیچ زمینه ای هم کم ندارع نه غذا نه رابطه خونه همیشه مرتب اما خرج من میخواد بکنه زورش میاد 

چند وقت حس میکنم واقعا اشتباه کردم و اولی بود که منو دوست داشت نه این 

چراازاولی‌ طلاق گرفتی

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب چرا جداشدین ازاولی

چون فهمیدم با دوست صمیمیم قبلا دوست بوده اوایل ازدواج هم که با من نبوده با اون رابطه داشتن دوستم اونموقع ازدواج منو نمیدونستم 

نمی‌دونم متوجه میشی یا نه ما عقد بودیم با اونم بوده من این موضوع رو بخشیدم اما بعد یه مدت به شدت شکاک شدم و نمی‌تونستم تحمل کنم و افسرده بودم 

چون فهمیدم با دوست صمیمیم قبلا دوست بوده اوایل ازدواج هم که با من نبوده با اون رابطه داشتن دوستم اون ...

الهی عزیرم پس حق داشتی . خیانت واقعا مسئله ای که هیچ وقت ازذهن آدم پاک نمیشه 

الهی عزیرم پس حق داشتی . خیانت واقعا مسئله ای که هیچ وقت ازذهن آدم پاک نمیشه

اره اما گاهی فک میکنم شاید همون بیشتر بهم اهمیت می‌داد تا این حتی بچه میخواست باردارم کرد اما واقعا نمیتونم تحمل کنم برای هر چیزی بخواد خواهش کنم

جی بگم شوهر اولت ام بدرد نمیخورده ضعف شخصیتی داشته میخواسته با کادو و پول خرج کردن ضعفشو بپوشونه 

بنظرم با دومی یکم به خونه نرس یکم موقع رابطه جنسی ناز کن تا بفهمه باید خرج کنه زنی که خرج نداشته باشه بعد یه مدت ارج ام نداره اونم وقتی شوهره پول داره 

بپذیر که این زندگی شماست 

مقایسه کردن بدترین کار توی زندگیه چون آزرده ت میکنه و دیگه خوبیای طرف مقابلتو نمیبینی 

به جای مقایسه و ای کاش و ... ببین باید چه کارهایی انجام بدی که همسرت دست از خساست برداره 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
جی بگم شوهر اولت ام بدرد نمیخورده ضعف شخصیتی داشته میخواسته با کادو و پول خرج کردن ضعفشو بپوشونه بنظ ...

بخدا حقوق خوبی داره حتی نصف ماه افه نصف ماه سرکاری اگه تو فشار روزا افش می‌تونه بره سرکار اگه نه توقع نمی‌کردم آخرین بار گفت تو بخواه تا برات انجام بدم وقتی نمیخوای منم نمیدونم امشب که خواستم بازم نکرد🥲

بپذیر که این زندگی شماست مقایسه کردن بدترین کار توی زندگیه چون آزرده ت میکنه و دیگه خوبیای طرف مقابل ...

اینکه برای کمترین چیزی خواهش کنم و هزار بار بگم واقعا داره آزردم میکنه

اره اما گاهی فک میکنم شاید همون بیشتر بهم اهمیت می‌داد تا این حتی بچه میخواست باردارم کرد اما واقعا ...

ماهیانه بهتون نمیده یا پولی که برای خودتون باشه .مثلا همسر من کارمنده ماهیانه یه مقداری بهم میده خرید خونه هم کلا با خودشه مگه خریدای جزعی که پیش بیاد وانجام بدم .با پولی که بهم میده خریدایی که برای خودم یا دخترم لازم باشه انجام میدم یا اینکه پس انداز میکنم ولی باز تو خونه خرج میکنم شما هم باهاشون صحبت کنین خداروشکر میگین که وضع مالی‌شونم خوبه یه مقداری مشخص کنن ماهیانه یا حالا هفتگی .قبول نمیکنن یعنی؟