2777
2789
عنوان

خیاطی

44 بازدید | 3 پست

کیا به رشته خیاطی رفتن من یکی از دوستام رفته رشته خیاطی والان خیلی ناراحت چون میگه هنوز بعد از یکسال بلد نیست،یک دوخت راست بزنه یا درست برش بزنه

همش ناراحت بهش گفتم چرا رشته تر نمی کنی میگه  حیلی رشته شو دوست هرروز هم کلی تمرین میکنه  اما  کارش به جای نمی رسه 

من رشته تحصیلیم طراحی دوخت بود 

خیلی خوبه واقعا از همه نظر 

خب اینو بگم که جز مدارس غیر انتفاعی  بقیه مدارس دولتی (تا جایی که من توی این رشته خوندم و از بقیه پرس و جو کردم ) یه ذره براشون اهمیت نداره این رشته تحصیلی نمیدونم چرا 

به نظر من دوستتون اگر دانشگاه رفتن براش اونقدر اهمیت نداره 

کارو دانش برای یادگیری دوخت لباس بینظیره ولی اگه میخوان ادامه بدن و طراحی کار کنن و دوخت لباس اهمیت نداشته باشه فنی حرفه ای گزینه خوبیه 

در کل 

از فنی حرفه ای نباید توقع داشت به هنرجو ها خیاطی یاد بده چون طراحی و دوخت هست ولی رشته خیاطی و دوخت لباس کارو دانش بهتره 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاردانش میره

اوه خب اون مشکل از مدرسه شه باید حتما عوض کنه اگه هیچی بهشون یاد نمیدن اون مدرسه مشکل داره 

ولی اگر کم کاری میکنن عادیه من خودم هیچی یاد نگرفتم یازدهمم رفتم مزون دو سال و نیم کار کردم و از بقیه پیشرفت کردم موفق باشید هم دوستتون هم شما🫂💙

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :))))