2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطور درست میکنم

پیاز داغ میگیرم سویا میریزم توش، زردچوبه نمک فلفل و یکم ادویه یک مخلوط، رب گوجه هم میزنم قارچ و نخود فرنگی هم میریزم، تره جعفری یا شوید تازه اگر باشه

بعد به اندازه ی سه چهارم لیوان آب میزارم توی قابلمه ی کوچیک نودل رو میزارم تا آبش تبخیر بشه و نرم بشه، همزمان فلفل دلمه هم توش میریزم، حواست باشه آبش نباید زیاد شه، وقتی آب به مقدار زیادی تبخیر شد ادویه ی نودل رو به یکم نمک و فلفل سیاه میریزم توش، چند ثانیه صبر میکنم خوب بخورد نودل بره بعد نودل رو با همون آب مونده میریزم توی موادی که آماده کردم، دو دقیقه تا خوب با سویا مخلوط بشه و یکم جا بیفته، سپس نودل امادستتتت😋

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

این رو از توی یوتیوب، یه سرآشپز برداشتم.. 

هرچی دم دست نبود رو حذف کن، هنوزم خوب میشه. یکم نعنای خشک ریختم بهتر شد. 

نباید خیلی طولش بدی نودل‌ها نباید له بشن بزرگترین اشتباه اینه. باید اون حالت فرفریش بمونه

کف قابلمه اول روغن ریتون، 

دو تا برگ ریحان تازه

پودر خود نودل ها، ادویه اضافی مثلاً یکم فلفل

بعد سس گوجه، در حد.. ده تا قاشق مثلاً . همینجوری ریخت. بذار یکم تفت بخوره 

بعد آب اضافه میکنیم. 

بعد اون طرف یک تخم مرغ بشکن 

سفیده رو جدا کن از زرده 

زرده رو توش پنیر پارمزان رنده کن (خودم نداشتم) 

بعد آب یکم به حباب کردن افتاده، توش خود نودل ها رو بریز

بعد سفیده تخم مرغ رو به نودل اضافه کن تند تند هم بزن حل شه. 

بعد زرده هست که جدا شده، توش اول یه قاشق از آب نودل ها حل کن (چون اگه مستقیم اضافه کنیم می‌بُره) بعدش که یکم همدمای نودل شد بریزش داخل قابلمه 

بعد دوباره پارمیسان رنده کرد روش و هم زد..

آخر سرم روش یکم روغن زیتون دیگه ریخت، یکم سیر رنده کرد، دو تا برگ ریحان دیگه، یه تیکه کره، و تمام 

این رو از توی یوتیوب، یه سرآشپز برداشتم.. هرچی دم دست نبود رو حذف کن، هنوزم خوب میشه. یکم نعنای خشک ...

وای، حالا خوشمزه هم شد؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت