این رو از توی یوتیوب، یه سرآشپز برداشتم..
هرچی دم دست نبود رو حذف کن، هنوزم خوب میشه. یکم نعنای خشک ریختم بهتر شد.
نباید خیلی طولش بدی نودلها نباید له بشن بزرگترین اشتباه اینه. باید اون حالت فرفریش بمونه
کف قابلمه اول روغن ریتون،
دو تا برگ ریحان تازه
پودر خود نودل ها، ادویه اضافی مثلاً یکم فلفل
بعد سس گوجه، در حد.. ده تا قاشق مثلاً . همینجوری ریخت. بذار یکم تفت بخوره
بعد آب اضافه میکنیم.
بعد اون طرف یک تخم مرغ بشکن
سفیده رو جدا کن از زرده
زرده رو توش پنیر پارمزان رنده کن (خودم نداشتم)
بعد آب یکم به حباب کردن افتاده، توش خود نودل ها رو بریز
بعد سفیده تخم مرغ رو به نودل اضافه کن تند تند هم بزن حل شه.
بعد زرده هست که جدا شده، توش اول یه قاشق از آب نودل ها حل کن (چون اگه مستقیم اضافه کنیم میبُره) بعدش که یکم همدمای نودل شد بریزش داخل قابلمه
بعد دوباره پارمیسان رنده کرد روش و هم زد..
آخر سرم روش یکم روغن زیتون دیگه ریخت، یکم سیر رنده کرد، دو تا برگ ریحان دیگه، یه تیکه کره، و تمام