2777
2789
چه جوری خادم الرضا شدین؟

تو شهر خودمون یه هیئت به نام مکتب الرضا ک زیر نظر استان قدس هست وخود سر پرست هر هفته یا هرماه در چاییخانه حرم هستن ومابقی خادما سالی یه بار در چایی خانه خضور پیدا میکنن و اینجا ما دعا و برنامه اینا اجرا میکنیم به عنوان خادم الرضا پذیرایی میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری هدفات عجیبن ارادت قویه یا کمک داشتی

ارادم قویه من خانوادم مذهبی نیستن چهارساللل فقط تحقیرمپمیکردن ک این بسیج و این هیئتا چیزی نداره ک شرکت میکنی بارها مورد تمسخر قرار گرفتم و حتی محدودم کردن برا شرکت کردن در این مجالس من پشتکارم خدا و اهل بیت هستن در کنارشون تلاشمو هم میکنم

ارادم قویه من خانوادم مذهبی نیستن چهارساللل فقط تحقیرمپمیکردن ک این بسیج و این هیئتا چیزی نداره ک شر ...

نهج‌البلاغه رو کلاس رفتی ؟چجوری میخوننش اصلا

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

ارادم قویه من خانوادم مذهبی نیستن چهارساللل فقط تحقیرمپمیکردن ک این بسیج و این هیئتا چیزی نداره ک شر ...

الان ک فرمانده شدم و خادم الان هست ک تشویقم میکنن الان همون بچه ای کع مورد تمسخرش قرار میدادن هرجا بشینن پزمنو میدن  و خداروشکر شدم مایه ی افتخار خانوادم الان کلن 16سالمه امیدوارم سالهای ما بقی عمرم رو پیش خانوادم و اهل بیت و خدا روسفید بمونم

اره دولتی

اره حتما اررش داره . من کارشناسی رو تو پیام نور گرفتم . با سوابق تحصیلی ثبت نام کردم پشت کنکور نموندم که برم دولتی . ضمن این که اصلا رشته دبیرستانم تجربی بود 

پیام نور خوندم ولی خیییییلی تلاش کردم . عاشقش بودم و مدام درحال کتاب خوندن و جمع آوری اطلاعات . ربطی به دانشگاهی که میخونی نداره همه چی مونده به تلاش خودت . وگرنه هر دانشگاهی بری کتابا همونن. پسرعموی خودم با رتبه ۸۲ کنکور انسانی داشنگاه شهید بهشتی حقوق خوند . دانشگاه شماره یک کشور تو رشته حقوق. ولی نصف نصف منم سوادش رو نداره . چون علاقه نداشت و فقط زوری پاس کرد درسارو. بعدم رفت یه شغل غیرمرتبط

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

برای حقوق ؟؟؟

اشتباهه ؟میخوام برای بار دوم بمونم رشته حقوق دولتی شهر خوب مثلا اصفهان بیارم بده ؟؟؟چون خودت این رشته رو خوندی میپرسم 

نهج‌البلاغه رو کلاس رفتی ؟چجوری میخوننش اصلا

ن اول خودشون یه ازمون منطقه ای میگیرن ک انلاین ازمون میدی خودشون یه چند صحفه نیدن برا ازمون بعد ک قبول شدی میری شهرستانی اونجا باید کنفرانس بدی خودشون یه غطبه رو انتخاب میکنن شما چندین مراحل داره م باید رعایت کنی و بری حلوی داوران سخنرانی کنی قبول شدین میرین استانی و بعد کشوری

اره حتما اررش داره . من کارشناسی رو تو پیام نور گرفتم . با سوابق تحصیلی ثبت نام کردم پشت کنکور نموند ...

علاقه دارم ولی پیام‌نور نمیخوام برم ازادم شرایط دارم ولی اصلا نمیخوام پول بگیرم از بابام براش شهریه

میدونم فرقی نداره ولی خودتو بزاری جای من میموندی سال دوم پشت؟؟

علاقه دارم ولی پیام‌نور نمیخوام برم ازادم شرایط دارم ولی اصلا نمیخوام پول بگیرم از بابام براش شهریهم ...

اگه اراده داری اره حتما بمون

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید