2777
2789

قدم اول رو برداشتم طوری که خودم برمیگردم نگاه میکنم گاهی اوقات باورم نمیشه تونستم ازش رد بشم 

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤برای بسیجی که تیکه تیکه شد🖤برای معترض به حق واقعی که توی دست و پای تروریست ها کشته شد🖤 و... برای وطن🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی با همون مدلی ک دوس داشتم بهش رسیدم دوس داشتم خادم الرضا بشم ک شدم دوس داشتم فرمانده بشم ک بالاخ ...

چجوری هدفات عجیبن ارادت قویه یا کمک داشتی

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

میشه بدونم چیا بودن

از پرستاری انصراف دادم حقوق خوندم . پیام نور حقوق خوندم دلم میخواست برم یه دانشگاه درست حسابی . برای ارشد حسابی درس خوندم دانشگاه تهران قبول شدم . دلم می‌خواست سردفتری قبول بشم و شدم . با شوهرم دوست بودم عاشقش بودم و بهم رسیدیم . در حال توسعه دفترم هستم و آرزوی فعلی خوندن دکتری است که دارم براش میخونم  

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

دقیقانگفتی باران زیاد دارین ینی چی🤣راستی فراموش کردی؟

دو تا دوست نی نی سایتی دیگه دارم اسمشون بارانه

نه نکردم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

قدم اول رو برداشتم طوری که خودم برمیگردم نگاه میکنم گاهی اوقات باورم نمیشه تونستم ازش رد بشم

یعنی سختیش همون قدم اولت بود؟

از پرستاری انصراف دادم حقوق خوندم . پیام نور حقوق خوندم دلم میخواست برم یه دانشگاه درست حسابی . برای ...

رشتت ارزوی منه

بتظرت می ارزه دوسال پشت کنکور بمونی براش؟؟با همون سال اول کنکور یعنی سه سال 

یعنی سختیش همون قدم اولت بود؟

نه مسیرم خیلی سخته ولی همون قدم اول 99 درصد مردم نمیتونن انجامش بدن

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤برای بسیجی که تیکه تیکه شد🖤برای معترض به حق واقعی که توی دست و پای تروریست ها کشته شد🖤 و... برای وطن🖤