2777
2789
عنوان

بيبى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 46 پست
من بعد سقطم ... این چهارمین ماه اقدام هست ... دکترم گفت ۶ ماه به رحمت استراحت بده  بعد اقدام کن ...

ان شالله این ماه بارداری عزیزم.میشه بپرسم دلیل سقطت چی بود؟یعنی 6ماه پیش سقط کردی؟

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله این ماه بارداری عزیزم.میشه بپرسم دلیل سقطت چی بود؟یعنی 6ماه پیش سقط کردی؟

۱۰ ماه پیش... ۶ماه  دکترم گفت اصلا اقدام نکن  بزار رحمت استراحت کن تقویت بشه بعد اقدام شروع کن که الان ماه چهارم اقدام کردم

خدایا رو شکرت 

[QUOTE=56403007]ان شالله این ماه بارداری عزیزم.میشه بپرسم دلیل سقطت چی بود؟یعنی 6ماه پیش سقط کردی؟[/QUOTE

هر بار برای کسی تعریف میکنم دل خودم اتیش میگیره  شوهره  خواهر شوهرم... وقتی من تو اتاق خواب خونه مادرشوهرم خواب بودم اومدش دست کلید پرت کردتو شکمم منم شوکه شدم از خواب پریدم نفسم  چند ثانیه قطع شده بود بالا نمی اومد بعد چند وقت رفتم سونو  دیدم تو همون تاریخ قلب نی نی وایستاد.. که دکتر بهم قرص امپول دارو داد برای سقط... خدا لعنتش کنه  کثافت حسود حیووننن..خودشون ۷سال بچه دار نمیشن

خدایا رو شکرت 
دخترر

دقت کن قبل  اقدام  شبی داری  خودتو با اب و سرکه بشور... لبنیات زیاد کن . دم کرده رازیانه برای جنسیت دخترر  خیلی ثاثیر داره  چیزهای غذاها طبع گرم  دارت دوری کن ...  بعد پاکی اقدام کنن .. اینها به جنسیت دختر کمک میکنن بخصوص دم کرده رازیانه

خدایا رو شکرت 
[QUOTE=56403007]ان شالله این ماه بارداری عزیزم.میشه بپرسم دلیل سقطت چی بود؟یعنی 6ماه پیش سقط کردی؟[/ ...

عزییییزم چه سخت ببخشید که پرسیدم.ان شالله که خدا جزای کارشو بهش نشون میده و اینبار2قلو باردار بشی.چندماهت بود

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

[QUOTE=56403254]عزییییزم چه سخت ببخشید که پرسیدم.ان شالله که خدا جزای کارشو بهش نشون میده و اینبار2قلو باردار بشی.چن ...[/QUOTE 

۱۲ هفته رفتم غربالگری  فهمیدیمم تو ۱۱ و ۲ روزهفته  قلبش وایستاده بود  همون روزی اون حیوون اونکار کرد

خدایا رو شکرت 
دقت کن قبل  اقدام  شبی داری  خودتو با اب و سرکه بشور... لبنیات زیاد کن . دم کرده رازی ...

دم کرده رازیانه فقط زمانی که پاک هستی پریود نیستی هر روز استفاده کن...نکته مهمی هست..باعث میشه زود باردار بشی 

خدایا رو شکرت 
[QUOTE=56403254]عزییییزم چه سخت ببخشید که پرسیدم.ان شالله که خدا جزای کارشو بهش نشون میده و اینبار2ق ...

خیر نبینه ان شالله بویی از انسانیت نبرده.عزیزم امیدت به خدا باشه ان شالله که به زودی زود نی نی دار میشی

خیر نبینه ان شالله بویی از انسانیت نبرده.عزیزم امیدت به خدا باشه ان شالله که به زودی زود نی نی دار م ...

تازه به جای ازمون معذرت خواهی کنه طلبکارنه رفتار میکنه هزارتا پشت سرم چرت میکن زن و شوهر میگن خودش مشکل داره بچه سقط میکنه ..چهارپنج بار تا حالا سقط کردا ببین چقدر پرو هستش  من که سپردمش بخدا.. ذات کثیفش شناخته خدا بهش بچه نمیده.. بچه منو کشتی چی بهت میرسه 

خدایا رو شکرت 
ممنونم يه سوال رازيانه ك طبعش گرمه چطور ميگين راريانه مصرف كنم؟

طبعش کار ندارم رازیانه توش هورمون زنانه داره باعث میشه جنسیت دختر بشه حتی میتونی به شوهرتم این دم کرده  رازیانه بدی...درصد دختر شدن بیشتر بشه... خودتم میتونی تو گوگل سرچ بزنی  درباره نوشته کامل توضیح داده

خدایا رو شکرت