2777
2789
عنوان

بيبى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 46 پست
ايشالله كه جفتمون باردار باشيم من خيلى نا اميد شدم وقتى منفى شد

ان شالله عزیزم...خیلی زود بی بی زدی من روز موعدم اگه پری نشدم بی بی میزنم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
آره فكر كنم زود گذاشتم ولى  حتى كمرنگ هم نشون نميده چون ماه اولم بود خيلى هيجان داشتم

منم دقیق اخرین پریودیم ۲۳ اسفند بوده دوره هم ۲۷ یا۲۸ هست.. الان زوده برای بی بی چک ..  همون روز موعده ات بی بی چک نشون میده... بعد یه سوال علائم  چی داری؟؟

خدایا رو شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیق اخرین پریودیم ۲۳ اسفند بوده دوره هم ۲۷ یا۲۸ هست.. الان زوده برای بی بی چک ..  همون روز ...

شما علایم دارید؟

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
منم دقیق اخرین پریودیم ۲۳ اسفند بوده دوره هم ۲۷ یا۲۸ هست.. الان زوده برای بی بی چک ..  همون روز ...

زير دلم با گودى كمرم يه كوچولو درد ميكنه ترشحم دارم يهو ببخشيد خيس ميشم

من5بار اقدام داشتم

فکر کنم من از همه بیشتراقدام داشتم این ما از مان که پاک شدم از پریودی تا الان هر یک شب درمیان یا دوشب درمیان اقدام کردم .. اخه دکترم گفت اقدام منظم  شانس بارداری  بیشتر میکنه 

خدایا رو شکرت 

[QUOTE=56402116]منم دقیق اخرین پریودیم ۲۳ اسفند بوده دوره هم ۲۷ یا۲۸ هست.. الان زوده برای بی بی چک ..  همون روز ...[/QUOTمنم کمی شکم درد و یکم ترشح کش دار.میگن بعضیا اصلا علایم ندارن فقط از پریودشون که ردشه میفهمن باردارن

اره .. بعضی مثل ما دقت نمیکنن دقیق ببین علایم دلرن یا نه

بهترین کار هم همینه باید بیخیال باشیم ولی من نمیتونم😯