2777
2789
عنوان

شوهرم مست میکنه کارای عحیب میکنه

674 بازدید | 7 پست

خداروشکر خونه نمیاد دوساله

رفته پی عیاشی زن بازی مشروب خوری پ خزار کثافتکاریه دیگه

دادخواست طلاق هم داده ولی نمیخواد مهریه مو بده 

همش:اذیت میکنه

مخصوصا وقتی که مشروب خورده و‌مست کرده

یه فحشایی میده که مو به تنم سیخ میشه

تهدید میکنه

منم بهش گفتم هر کاری کنی نمیرم مگر حقمو مثل بچه ب ادم بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شجاع خوشم اومد دمت گرم بابا دست خوش

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

عزیزم وقتی دو ساله نمیاد شما میتونی بری درخواست طلاق بدی حقتو بهت میدن نگران نباش چون همین ترک منزل جزو شروط طلاقه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم وقتی دو ساله نمیاد شما میتونی بری درخواست طلاق بدی حقتو بهت میدن نگران نباش چون همین ترک منزل ...

بله میدونم کاملا شرایط طلاق مهیاس برام

ولی موضوع اینه تمام اموالش رو از ابتدا زده بنام دیگران 

یه حقوق داره فقط 

که پولی که ماهانه بهمون میده چند برابر حقوقشه 

از کجا میخوان بدن حقمو