2777
2789
عنوان

بیاید عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 14597 بازدید | 177 پست
بله مرور زمان خیلی مسائل رو روشن می کنه

خودتو پیگیر این چیزا نکن.باور کن خیلی هم مهم نیست مادر شوهر موافقه یا مخالف.مهم اینه حال دلت با همسرت خوب باشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو پیگیر این چیزا نکن.باور کن خیلی هم مهم نیست مادر شوهر موافقه یا مخالف.مهم اینه حال دلت با همسر ...

پدرش مخالف بود مادرش ک کاره ای نبود😁 ولی جالبه که نه حمایتی کردن و نه تمایل نشون دادن ک بخوایم مراسم بگیریم ما سنمون هم کم نبود ولی مجبور شدیم بدون عقد عروسی عکس بدون خونه ماشین ازدواج کردیم درحالی ک خانواه پولداری تو شهرن😂 ولی خب تو دل آدم می مونه 

پدرش مخالف بود مادرش ک کاره ای نبود😁 ولی جالبه که نه حمایتی کردن و نه تمایل نشون دادن ک بخوایم مراس ...

همسرتون خودش هیچی نداشت؟چرا؟من صفر تا صد رو نامزدم تدارک میبینن خانوادش اصلا کار ندارن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اگه دوباره میزاری لایک کن

صفحه سه

اسی دوباره عكس میزاری؟

گلم صفحه سه مونده

اسی مبارکت باشه انشاالله خوشبخت بشی. ولی ترو خدا خودتو درگیر خاله زنک بازیا نکن. زندگی خیلی فرازو ن ...

ممنون گلم.نه دیگه فقط کادو سر عقد مونده اونم بدن رسم هامون تموم میشه🙈

چه صبری داری استاتر بخدا😐

دوس دارم شخصا ریپ بزنم رو ی مشت ادم چرتو پرت و مسخره که توهین کردن که اره مامانت فضوله مامانت فلانه و بیسار 

طلا هرچقدم گرون شده باشه با یه گرم دوگرم یه خانواده رو ورشکست نمیکنه کسی که نداره درحد نه تومن ده تومن که دیگه حداقل پول طلاست یه طلا برای همسرش بگیره با چه امیدی میخاد یه زندگی موز کیلویی چهارصد تومنو شروع کنه؟

هررسمی سرجای خودشه کسی هم کسی رو مجبور نکرده حتما طلا بخر خانواده دوست داشتن خریدن یه احترام و ی اذت برای عروسشون و بیشتر برای خودشون خریدن این پلاکی ک برای استاتر خریدن گیرم ده ملیونه اصلا اما اندازه ده ملیون روی ارزش عروسشون انداختن

یه عده رو درک نمیکنم که میگن چ کاریه طلا برا چیه فلانو بیسار یه مادرو پدر یه عمر به سختی دخترشونو بزرگ میکنن خب انتظار دارن از خانواده اینده دختر

یا یه خانواده ی عمر پسرشون رو بزرگ میکنن هرروز که قرار نیست طلا بخرن که انقد گارد گرفتین فازتون چیه؟نداری و بی پولی برا همه هست اما یه لحظه های هم هستن که تا ابدو یک روز توی ذهن میمونن بنظرم شده باید قرض کنی اما اون لحظه رو جوری بسازی ک همیشه تو ذهن طرف بمونه

ببخشید طولانی شد.

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

چه صبری داری استاتر بخدا😐دوس دارم شخصا ریپ بزنم رو ی مشت ادم چرتو پرت و مسخره که توهین کردن که اره ...

اره خیلی صبورم.بخدا خودمم داشت باورم میشد اصلا همچین چیزی رسم نیست و نباید چیزی بدن.یه عده جوری رفتار کردن انگار من لنگ یه تیکه طلام .نمی‌دونم بحث ارزش و احترامی هست که طرف واسه عروسش قایل میشه 

چه صبری داری استاتر بخدا😐دوس دارم شخصا ریپ بزنم رو ی مشت ادم چرتو پرت و مسخره که توهین کردن که اره ...

اونایی که همیشه خیز برمیدارن اتفاقا برای خودشون این چیزا مهمه و قشقرق به پا میکنن..به یکی دیگه میرسن میشن یه ادم بسیار نکته سنج و از خودگذشته..ولی برای خودشون حتی توی تصوراتشونم ذره ای کوتاه نمیان

قاشق نشسته
اره خیلی صبورم.بخدا خودمم داشت باورم میشد اصلا همچین چیزی رسم نیست و نباید چیزی بدن.یه عده جوری رفتا ...

ن عزیزم این رسما هست هنوزم

من برای پاگشا النگو بهم دادن براب عقدمم النگو دادن خانواده همسرم البته برادرشوهرم خودش جدا دوتا النگو داد بااینکه مجرده وضع مالیشونم ولا متوسطه شاید روبه پایین باشه اما به قولی میشه گفت صورتشونو با سیلی سرخ نگهداشتن ولا پولشونم دادن رفت و از گرسنگیم نمردن

اما خب برای عروسیم هیچ کادویی نگرفتن مثلا بکی پولی طلایی چیزی اما خب خداشاهده یه ثانیه هم ذهنمو درگیر نکرد گفتم جوری که بااین وضعیت درک کردن. منو شرمنده نکردن پیش‌فامیل من حتی به روشون نمیارم که چرت برام کادو نگرقتین یا چیزی

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

اونایی که همیشه خیز برمیدارن اتفاقا برای خودشون این چیزا مهمه و قشقرق به پا میکنن..به یکی دیگه میرسن ...

دقیقا بجا ترین حرفی بود که زدی