2777
2789
عنوان

کسی میدونه جواب بده

145 بازدید | 13 پست

بچه ها من واسه یه کار به دادگاه درخواست دادم حالا بهم یه برگه داده که 5 نفر باید شهادت بدن و امضا کنن اگه شهادت دروغ باشه چی میشه؟؟؟اصلا مشکلی برا اونا به وجود نمیاد همه چیش مربوط به خودم میشه فقط میگم که واسه شهادت بابد قسم بخورن؟؟؟؟

بله عزیزم،باید دست روی قرآن بزارن

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

دادگاه اگه شهود رو بخواد باید به قرآن قسم بخورن و اگه قسم دروغ بخورن و ثابت بشه علاوه بر گناه معنویش جرم هست و مجازات داره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دادگاه اگه شهود رو بخواد باید به قرآن قسم بخورن و اگه قسم دروغ بخورن و ثابت بشه علاوه بر گناه معنویش ...

اخه فقط بهم کاغذ داده که بگو امضا کنن قرار نیست دادگاه بیان

معمولا هم افراد فامیل درجه یک بعنوان شهود قابل قبول نیستن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
اخه فقط بهم کاغذ داده که بگو امضا کنن قرار نیست دادگاه بیان

بستگی داره چه پرونده ای باشه . اگه طرف مقابل قبول نکنه شهادت رو و ادعا کنه به دروغ امضا کردن دادگاه شهود رو میخواد برای ادای سوگند 

اصلا حرفم واسه خودمه برای تغییر اسم درخواست دادم اونام گفتن باید ثابت کنی که از بچگی صدات میزدن حالا ...

اهان . تو این مورد بله فقط همون استشهاد کافیه

ببخشید ینی اگه الکی بگن گناه کردن؟؟

اینو یه متخصص دینی باید بگه گناهه یا نه خخخخ . البته شاید هرکسی هم امضا نکنه و شهادت نده وقتی واقعیت نداره . اما از نظر قانونی اگه امضا کنن کار شما راه میفته یعنی دادگاه تو این موارد نسیتا کم اهمیت دیگه شهود رو نمیخواد و فرمالیته هست .