2777
2789
عنوان

هدف از زندگی

76 بازدید | 10 پست

الان چند وقته عمیقا دارم به هدف از زندگی فکر میکنم

خیلی عجیبه

همه ما تو یه ماتریکس گیر افتادیم،امروز با چیزای مختلف مثل ترند ها ،دنیای سرگرمی دارن حواس مارو پرت میکنن.

فهمیدم هر کس به روش خودش داره از زندگی فرار میکنه.یکی با درس،یکی با هنر،یکی با شغلش

متوجه شدم تمام دین های روی زمین هیچ ثباتی ندارن،هر کدوم به روش خودشون دارن سعی میکنن با کائنات ارتباط بگیرن.بر خلاف اون چیزی که به ما گفتن هیچ دینی نسبت به دیگری برتری نداره 

همین موضوع خیلی باعث شد که آدما از واقعی‌شون دور بشن.قبلا فکر میکردم اینکه ادم ها جاودان بشن خیلی خوبه،الان متوجه شدم اصلا نیازی به جاودانه شدن انسان ها نیست،اگر انسان جاودان بشه هیچ وقت حکومت اشتباه سقوط نمیکنه،انسان تکامل پیدا نمیکنه.

مرگ بر خلاف تصور ما نوعی رهایی هست

ما یک بار زندگی نمی‌کنیم بلکه فقط یکبار زندگی در بدن یه انسان تجربه میکنیم.ممکنه من یه بار دیگه زندگی تو غالب یک درخت یا یک ماهی تو دریا تجربه کنم.

واقعا خیلی حس عجیبی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افراطی شدن تو یه سری مسائل دقیقا طرز تفکری مثل شما به وجود میاره دوست عزیز.

بحث افراطي بودن نيست. بحث ايمان داشتنه. وقتي ادم ايمانشو از دست بده همين چرت و پرتارو ميبافه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اون قسمت که گفتی دین ها هیچ ثباتی ندارن.هدف همه دین ها کمک به تکامل و رشد شخصه

ولی اگه نگاهی به دنیای الان کنیم می‌بینیم که دین نه تنها موجب تکامل نشده بلکه خیلی مسائل جدی مثل جنگ، تفرقه،فرقه های خطرناک به وجود آورده

باید به این موضوع هم نگاه کنیم که دین ساخت بشر هست و معمولا بشر کاری میکنه که به نفع خودش باشه نه دیگران

بحث افراطي بودن نيست. بحث ايمان داشتنه. وقتي ادم ايمانشو از دست بده همين چرت و پرتارو ميبافه

عزیزم صحبت کردن با شمایی که حتی فکر میکنی نگاه منطقی به چنین مسائلی چرت پرت کاری جز وقت تلف کردن نیست .

مشکل اینه که امثال شما فکر میکنن اگه کسی طرز فکرش مثل شما نباشه چرت پرت میگه و فقط حق با خودتونه.

دقیقا مشکل اینجاست چیزی به اسم احترام به عقاید نمیدونید چیه.ولی تا یک موضوعی به نفع شما نباشه ما باید به عقاید شما احترام بزاریم 

دقیقا هم دلیل اینکه گفتم هیچ نیازی به جاودانگی انسان نیست چنین رفتاری هست که شما ها دارید

خیلی عجیبه ولی به شکل غیر مستقیم این نظریه تایید کردی

عزیزم صحبت کردن با شمایی که حتی فکر میکنی نگاه منطقی به چنین مسائلی چرت پرت کاری جز وقت تلف کردن نیس ...

حرفي كه از پايه و اساس اشتباه باشه،ديد منطقي ديدن نداره. 

با عقل سليم هم ميشه فهميد اين حرفا بي ريشس. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حرفي كه از پايه و اساس اشتباه باشه،ديد منطقي ديدن نداره. با عقل سليم هم ميشه فهميد اين حرفا بي ريشس.

از نظر شما دقیقا کجا حرف من غیر منطقی بود؟

فقط یه دلیل برای من بیار که دین با منطق میره جلو نه خرافه

به نظرت اینکه تو انجیل شراب حلاله ولی تو قرآن حرامه منطقی هست؟مگه خداها یکی نبود؟پس چرا دوتا کتاب متفاوت نازل کرد ؟به نظرت این چیزی جز این نیست که همه اینها نوشته خود انسانه؟