2777
2789
عنوان

ولی این بهترین انتخابم بود

373 بازدید | 35 پست

نمیدونم داخل یه مردابی گیر کردم خیلی دارم سختی میکشم خیلی تحت فشارم از خانوادم چیزایی دیدم دیگه اعتماد ندارم بهشون کلا اگر برا یکی تعریف کنم میشینه گریه میکنه برام تا چند روز پیش حتی فکر خودکشی ده بار زد به سرم اما سر نماز از خدا خواستم دلمو اروم کنه الان ابنقدر حالم خوبه اینقدر دلم ارومه خودم باورم نمیشه یه آدم مست چطوره؟هیچی نمیفهمه دقیقا همونطورم انگار کل دنیا قراره به نفع من بره جلو یه امیدی دارم که حد نداره نماز که میخونم حس میکنم خدا پشتم وایساده میگه برو جلو من هستم نگران نباش اخه چطور اینطور شد ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حالم خوب نیس خیلی سعی کردم نماز بخونم چون مطمئنم حالم خوب میشه ولی نتونستم🥲دعام کن لطفا هم برا مشکلی ک دارم یا حداقل برا اینکه اراده پیدا کنم نمازمو بخونم

عجیبه!!مگه ادم نماز خون هم فکر خودکشی به سرش میزنه؟؟!!

اینکه زد و انجامش ندادم از نمازم بود من توی شرایطی قرار گرفتم که هیچ وقت فکر نمیکردم توی زندگیم حسش کنم اینکه بفهمی مادرتم داره بهت ضربه میزنه خیلی بده

اینکه زد و انجامش ندادم از نمازم بود من توی شرایطی قرار گرفتم که هیچ وقت فکر نمیکردم توی زندگیم حسش ...

دقیقا همینه

نماز برای نجات خودمونه از گمراهی، تا برای خدا 

توکل و سپردن بهش هم خیییلی چاره سازه

🧔اقا هستم
دقیقا همینهنماز برای نجات خودمونه از گمراهی، تا برای خدا توکل و سپردن بهش هم خیییلی چاره سازه

واقعا قبول دارم .واقعا اگر ادم با حس خوب بخونه و نیت پاک واقعا اثر داره خیلی

نه متاسفانهولی معتقدم که نماز رو اگه با دل و عشق بخونی هیچوقت اسیر چنین افکاری نمیشی

خب چون نمیخونید درک نمی کنید. من میشناسم فردی که روزه بوده و به شدت معتقد بوده ولی خودشو آتیش زده🫠