2777
2789
عنوان

برای خوابگاه چیا ببرم

79 بازدید | 9 پست

یه سری چیزایی که فکر میکنید احتمالا بهش توجهی نکردمو اونجا احتیاجم میشه رو بگید ، تا جای ممکن نمیخوام هزینه الکی کنم اونجا 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابگاه دولتی قراره بری؟کد رشته های من همه فاقد خوابگاهن نمیدونم واقعا چیکار قراره بکنم یکی میگفت خو ...

آرع دولتی من ورودی امسال نیستم ، آره منم شنیدم که خوابگاه های خودگردان شده ۲۰ تومن! خیلی زیاده بنظرم ارزش هم نداره اگه با این پول بشه با یک نفر دیگه جایی رو اجاره کرد خیلی بهتره 

بدبخت شدم که

ببین اگه زده عدم تعهد برای خوابگاه احتمالا خوابگاه میدن به خصوص برای راه دور ، البته روزانه نه شهریه پرداز و شبانه ...ولی اگه زده عدم ارائه خوابگاه اون احتمالش بیشتره که خوابگاه نده از بچه های سال گذشته اون دانشگاه بپرس وضعیت خوابگاهش چطور بوده

لیست وسایلو سرچ بزن میاره ولی خب بسته به اون شهری که میخوای بری لباس به اندازه کافی ببر ، پتو هم دوتا ببر یه کلفت یه نازک که اگه گرمت بود نازکه رو بندازی ، بالش و روتختی هم یادت نره ، ظرف هم قابلمه مهمه حتما ببر چون جمعه ها غذا نمیدن باید خودت درست کنی ، یه ماهیتابه هم احتیاط ببر ، بشقاب دو سه تا ببر ، وسایل بهداشتی و شخصی و... 

ببین اول باید بری اونجا ببینی شرایط چطوریه یوقت میری اونجا میبینی اتاقا کوچیکه و یه کمد کوچیک بهت میدن پس اول وسایل ضروری رو ببر بعد بسته به نیاز و شرایط چیزای دیگه هم ببر ، مثلا بعضی بچه ها سطل زباله کوچیک یا از این نظم دهنده های وسایل اورده بودن ، بعضیا از اون خوش گذرونا بودن اسنک ساز اورده بودن شبا باهم اسنک درست میکردن ، بعضیا هم خیلی دیگه مجهز اومده بودن سشوار و اتو لباس و مو و انواع اقسام لوازم برقی اورده بودن(اتو و جارو برقی رو خود خوابگاه داره)، یه سریا کتابخونه شونو بار زده بودن که خوابگاه کتاب بخونن و ...