2777
2789
مادر من از غم نبود من نابود نمیشه..اما من ک نابود میشم ....ارزومه ک ایشالا زودتر بمیرم حداقل واسه ی ...

فکر میکنی 

چطور میشه مادر نابود نشه ،مرگ اولاد خیلی سخت تره 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم پدرمو دیدم وقتی ک نفس های آخرش بود .

آذر این سال میشه 10 سال ولی هنوزم ک هنوزه من براش گریه میکنم و تا چند روز تو خودم میرم انگار ک تازه فوت کرده باشه.

من خوب درکت میکنم و این که میگن گذر زمان حل میکنه دروغه و رفته رفته آدم بیشتر نبودس رو حس میکنه چون منی ک تازه مادر شدم خیلی دوس داشتم پدرم روز تولد دخترم کنارم بود و نوه اش رو میدید و خیلی جاهای دیگه که نبودش اذیتم کرده ولی به کسی نمیگفتم. بهت توصیه میکنم تو اولین مرحله بری پیش مشاور و دومین کاری ک باید حتما بکنی اینه ک براش عذارای کن هرموقع ک‌ دلت براش تنگ شد براش از ته دلت گریه کن نذار بمونه تو دلت . بعد سالش هم سرت رو گرم زندگی کن برو کلاس یا سرکار یا مهمونی و ...

[QUOTE=395532818]عزیزم منم پدرمو دیدم وقتی ک نفس های آخرش بود . آذر این سال میشه 10 سال ولی هنوزم ک هنوزه من براش گر ...[/QUOTE

خدا پدرتو رحمت کنه

10 روزه شبو روزم عزاداریه مامانمه عذاب میکشم همه میان میگن راحت شد مریض بود اخی راحت شد انگار اضافی بود انگار با رفتنش همه راحت شدن😭😭😭😭😭

خدا رحمتش کنه همه رفتنی هستیم دیر یا زود

خودت دختر داری نگو منم زود برم پیشش

براش قرآن بخون،خیرات بده و نماز بخون ثوابش رو هدیه کن بهش

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
سرطان چی داشت چند سال بود ک مریض بود

سرطان سینه داشت وقتی فهمیدیم که متاستاز زده بود به مغز و کبد 

خودش 3 سال پیش میدونسته گفت نگفتم چون تو حامله بودی بعدشم بچه شیر میدادی خواهرتم تازه عروس بود زندگیتون زهر میشد خودشو فدای خوشی ما کرد😭😭😭😭😭

[QUOTE=395532818]عزیزم منم پدرمو دیدم وقتی ک نفس های آخرش بود . آذر این سال میشه 10 سال ولی هنوزم ک ...

الان تو حساس ترین دورانی و حرف همه بهت برمیخوره ، در وهله اول سعی کن که حرف بقیه رو نشنوی و اگر دوست صمیمی یا فامیلی که خیلی نزدیکه بهت و حرفاتو گوش میده حتما باهاش درد و دل کن و سعی کن خودتو کنارش راحت کنی ، اگرم کسی رو نداری حتما با مشاور درد و دل کن این خیلی تاثیر گذاره

الان تو حساس ترین دورانی و حرف همه بهت برمیخوره ، در وهله اول سعی کن که حرف بقیه رو نشنوی و اگر دوست ...

از وقتی رفته از همه فامیل و اشناهام بدم اومده دوست ندارم کسیو ببینم 😭😭😭

اخ عزیز دلم🥺🥺🖤🖤

خدا بهت صبر بده ک واقعاااا بسیااار سخته

برای مادر گلت فاتحه خوندم

عزیزدلم اینجور داغ ها واقعا سنگینه سعی کن حتما گریه کنی اصلا تا جایی ک میتونی تو خودت نریز

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

سرطان سینه داشت وقتی فهمیدیم که متاستاز زده بود به مغز و کبد خودش 3 سال پیش میدونسته گفت نگفتم چون ت ...

خدا رحمتش کنه ، مهربونا و خوب ها زود میرن عزیزم پدر منم 40 سالش بود فوت کرد

عزیزم خدا رحمت کنه مادرتو امیدوارم روحش در آرامش باشه ولی بدون مادرت الان یه جای خیلیی بهتره خیلیی خوب هیچ غمی وجود نداره برای مادرت خیلیی صلوات بفرست درخت بکار حیوانات غذا بده هرکاری میکنی حتما براش خیرات بده و بدون همه ما میریم چه ۱۰۰ سال عمر کنیم چه یک ثانیه فقط بدون تو خیلیی قوی بودی که کنار مادرت بودی صحنه خیلیی وحشتناکی تحمل کردی ولی بدون خدا صبر میده صبر زیاددد و همیشه با خدا باش بدون یه روزی همه ما بر میگردیم پیش خدا و اونجا با عزیزانمون همیشه زندگی می‌کنیم بدون اینکه از دستشون بدیم یا غم داشته باشیم