2777
2789
عنوان

اونایی که پارتنر دارن میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 30 پست

نه عزیزم فقط به این چیزا نیس

اونا رابطه رو قشنگ تر میکنه درست.

ولی به این دلیل نیس نبودش تمومش کنه

شمام قشنگ و کافی هستی به اندازه کافی ❤

کات دلیل بر این نیس تو مشکلی داشتی 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقی که باید بیافته میافته 

اون می تونست اینطوری هم دوست  داشته باشه 

اگه هر جوری که هستی تورو دوست نداشته باشه ارزشی نداره 

اونی که قراره بره بالاخره میره حالا الان نه سال بعد 

سال بعد نه، خب اون یکی سال بعد، بالاخره میره

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

نمی‌دونم آخه دخترا از اینکار میکنن

بزار خیلی رک بهت بگم پسرا دنبال رابطه ان وقتی رابطه نباشه پشیزی براشون ارزش نداره اگه ولت کرد بدون که فهمید از اوناش نیستی قربونت برم بعدا به حرفام میرسی

مگه بهت تعهد داشت که ولت نکنه ؟ نترس تو مشکلی نداری

ولی سه سال باهم بودیم من خیلی وابستشم همه کاریم واسش کردم همه جوره کنارش بودم فقط نمی‌دونم حس میکنم کم کاری کردم

همه چیز درست میشه

ربطی نداره اصلا

مگر اینکه طرف گدا گشنه باشه بخاطر این کات کنه😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اصلا با همچین حرفایی به خودت حس ناکافی بودن و عذاب وجدان نده هیچ ربطی به این چیزا نداره کسی که بخواد ...

چی بگم چون اولین بارم بوده میگم شاید کم گذاشتم ولی من واقعا همیشه کنارش بودم دوسش داشتم البته خودش گفت منو دوست نداشته گفت نمی‌خواد ازدواج کنه این دلایلش بود که ولم کرد

همه چیز درست میشه

ربطی نداره اصلامگر اینکه طرف گدا گشنه باشه بخاطر این کات کنه😑

بخاطر این کات نکرد میگم شاید اینطوری میتونستم کاری کنم دوسم داشته باشه

همه چیز درست میشه

حالا واسه ابراز محبت یه بار دو بار میشه غذا درست کرد برد ولی در کل کنیز حاج باقریم مگه ما؟ بایدی در ...

همه چی تقصیر خودشه منو دوست نداشت بازیم ن داد چه می‌دونم همش خودمو مقصر میبینم

همه چیز درست میشه

نه عزیزم فقط به این چیزا نیساونا رابطه رو قشنگ تر میکنه درست.ولی به این دلیل نیس نبودش تمومش کنهشمام ...

مرسی عزیزم آره دوستداشتن به این چیزا نیست من هر طوری  بود دوسش داشتم حتی با اینکه بهم محبت نمی‌کرد سرد بود من حتی وقتی ناراحت بودم به درد و دلش گوش میکردم کلا دوسم نداشت 

همه چیز درست میشه

بزار خیلی رک بهت بگم پسرا دنبال رابطه ان وقتی رابطه نباشه پشیزی براشون ارزش نداره اگه ولت کرد بدون ک ...

رابطه ام داشته باشی ولت میکنن مگه اینکه یه پسری واقعا دوست داشته باشه که نره

همه چیز درست میشه