ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
اصلا با همچین حرفایی به خودت حس ناکافی بودن و عذاب وجدان نده هیچ ربطی به این چیزا نداره کسی که بخواد ...
چی بگم چون اولین بارم بوده میگم شاید کم گذاشتم ولی من واقعا همیشه کنارش بودم دوسش داشتم البته خودش گفت منو دوست نداشته گفت نمیخواد ازدواج کنه این دلایلش بود که ولم کرد
نه عزیزم فقط به این چیزا نیساونا رابطه رو قشنگ تر میکنه درست.ولی به این دلیل نیس نبودش تمومش کنهشمام ...
مرسی عزیزم آره دوستداشتن به این چیزا نیست من هر طوری بود دوسش داشتم حتی با اینکه بهم محبت نمیکرد سرد بود من حتی وقتی ناراحت بودم به درد و دلش گوش میکردم کلا دوسم نداشت