2777
2789
عنوان

این تاپیک سایه زن داداش

434 بازدید | 29 پست

چند وقت پیش عروسی داشتیم من رفتم ارایشگاه و دو تا جاری هام موندن خونه و خودشونو اماده کردن خلاصه رفتیم عروسی و برگشتیم فرش م قرمز شده بود پسرم گفت فرش چی شده یهو جاریم گفت مریم ، جاری کوچکترم پسرشو نگرفت رژ گونه گرون قیمتمو پرت کرد روی زمین ، با حالت حرص اینو گفت و دائم غر غر میکرد این وسط فرش من مهم نبود ‌که هر مردی می امد باید می گفتم بپا لباس تون رژ گونه ایی نشه😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

لباشو می‌مالید به فرش 

حیفشه گرون قیمته 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

هر کی باغچه خودشو بیل می زنه 😅😅🤣

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از اون تاپیک و کاربرهای بی منطق 🤦

یه عده بچه زیر ۱۸ ساله هم مدام نظر میدادن که زن داداشت حق داره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

هر کی باغچه خودشو بیل می زنه 😅😅🤣

😅😅😅منم عین چیز دلم به حال فرشم سوخت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وای از اون تاپیک و کاربرهای بی منطق 🤦یه عده بچه زیر ۱۸ ساله هم مدام نظر میدادن که زن داداشت حق داره

واقعن برام عجیب بود بچه یک ساله اخه چی می فهمه 

واقعن برام عجیب بود بچه یک ساله اخه چی می فهمه

و فقط اون کاربری که میگفت من جای زن داداشت باشم حقشو میذاشتم کف دستش🥴🥴

آخه اون طفل معصوم چی میفهمه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

😅😅😅منم عین چیز دلم به حال فرشم سوخت

حق داشتی بابا رژ گونه هرچی باشه به هزینه فرش شویی نمی رسه چه برسه قیمت فرش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

و فقط اون کاربری که میگفت من جای زن داداشت باشم حقشو میذاشتم کف دستش🥴🥴آخه اون طفل معصوم چی میفهمه

😅😅😅روانین 

یک اتفاق ساده رو چقدر بزرگ کردن 

بچه کوچیک مادر نادم واقعن الان مشکل کجاس؟؟!!!!

واقعا فاز بعضیا رو نمیفهمم چطور اینقد راحت قضاوت میکنن

زنداداشه پاشده اومده مزاحم خواهرشوهر شده 

تازه لوازم آرایشش هم پهن خونه خواهرشوهر بیچاره کرده و نشسته به آرایش 

بعد دختر اسی اومده انگشتشو کرده تو سایه 

حالا مقصر اسیه؟مثلا چیکار میتونست بکنه ؟

بیخود کرده پاشده اومده خونه خواهرشوهرش پهن شده 

تو‌خونه اش مینشست آرایش میکرد که سایه خراب نشه 

یا حداقل جلو اینه می ایستاد 

این دیگه چه منطقیه؟من جای اسی بودم عذرخواهی هم نمیکردم اه اعصاب آدم از دست بعضی آدمای بی منطق خورد میشه

و فقط اون کاربری که میگفت من جای زن داداشت باشم حقشو میذاشتم کف دستش🥴🥴آخه اون طفل معصوم چی میفهمه

جای من بودن چیکار می کردن عروسی خواهرشوهر خونه د من چون تو حیاط  مادرشوهرم بود به جا ارایشگاه بود نه تنها لوازم آرایشم به فنا رفت کل اتاق پر مو ولباس شده بود بابریسم انداختن شکست  

😅😅😅روانین یک اتفاق ساده رو چقدر بزرگ کردن بچه کوچیک مادر نادم واقعن الان مشکل کجاس؟؟!!!!

این زندایی ها ابرو هرچی زندایی می برن 

واقعا فاز بعضیا رو نمیفهمم چطور اینقد راحت قضاوت میکننزنداداشه پاشده اومده مزاحم خواهرشوهر شده تازه ...

افرین بهترین حرف 

اگه اسی با بچه ش میرفت خونه طرف یک چیزی ولی اومده خونه ادمی که بچه کوچیک داره طلبکار هم هست

😅😅😅روانین یک اتفاق ساده رو چقدر بزرگ کردن بچه کوچیک مادر نادم واقعن الان مشکل کجاس؟؟!!!!

آخه بنده خدا میزبان هم بوده 

نمیشه که همزمان پذیرایی کنی غذا درست کنی بچه رو هم زیر نظر بگیری

کلا تو نی نی سایت تحت هر شرایطی حق با زن داداشه