2777
2789
عنوان

اصفهان

134 بازدید | 17 پست

سلام. کسایی که استان اصفهان زندگی کردن لطفاً بیان از تجربه شون بگم . چطور بوده استان اصفهان ؟ امکانات و فرهنگ و مردمش و... 

اینم بگید کجای اصفهان مهاجرت کرده بودید و تجربتون ازش چی بوده 

🔴🔴🔴توهین و بی احترامی ممنوع🔴🔴🔴

🪐🤍

والا من فقط یکبار سفر کردم اصفهان تجربه ای که بدست اوردم مردمش اعصاب ندارن ودعوایی هستن.وحس خود برتر بینی دارن.در رانندگی هم اصلا اعصاب ندارن وهرجور دلشون بخواد رانندگی می کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکاناتش عالی بود . فقط من از غذاهای فسفودی طرفای چهارباغش خوشم نمیومد یه چیزی سر هم میکردن میدادن دست طرف

مردمش هم یا خونگرم بودن یا خنثی

اصلا کاری ب کارت ندارن ک مثلا بخان مرذم ازاری ببینی

درکل پسندم بود

...

با اجازه استارتر 

برنامه میلی از قسمت سرمایه گذاری وارد بشید کد دعوت FbDZsqTaC رو بزنید طلا میده. و سایت طلاین هم بهتون ۷ سوت طلا میده اگه کد  دعوت YYJVJVL رو بزنید

فقط حتما اول کد دعوت رو بزنید وگرنه نمیده

کد دعوت سایت میلی هم دارمmilli-szdb7 راحت میتونید برداشت کنید

چند تا برنامه دیگه هم هست اگه خواستید پیام بفرستید اونارم براتون بفرستم

من اصفهان رو واقعا دوس دارم اول از همه به خاطر شهرداری و تمیزی شهر

بعدم امکانات از همه نظر در حد و حدود شهر های بزرگ و تهرانه و گرون ترین جاهاشم مرداویجه و ناژوانه

من خودم توی جابر زندگی میکردم ولی اگه میتونستم دوس داشتم نظر شرقی زندگی میکردم خیلی جای شیکیه

از لحاظ امکانات خوبه مردمش هم خونگرم هستند اکثرا و خیلی شوخ و خودمونی ما خود اصفهان هستیم اطرافش هم فامیل داریم آشنایی دارم باهاشون

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

میخای دانشجوی اونجا بشی؟

کلا خودم دانشگاه جای دیگه هستم ولی دوباره کنکور دادم . بعد چند تا شهرو انتخاب کردم ولی حالا نمی‌دونم کجا را بیارم . برام سوال شد بود که چطور هست این استان 

🪐🤍

والا من فقط یکبار سفر کردم اصفهان تجربه ای که بدست اوردم مردمش اعصاب ندارن ودعوایی هستن.وحس خود برتر ...

این مسئله توی همه جا هست انقدر مردم درگیرن و مشکلات دارن که یه خشمی توی همشون هست

این مسئله توی همه جا هست انقدر مردم درگیرن و مشکلات دارن که یه خشمی توی همشون هست

والا من متولد تهرانم وتهرانم زندگی می کنم ومی دونی که تهران خیلی شلوغ.ولی بنظرم عصبی بودن وبی قانونی در رانندگی اصفهانی ها خیلی محرز بود

والا من فقط یکبار سفر کردم اصفهان تجربه ای که بدست اوردم مردمش اعصاب ندارن ودعوایی هستن.وحس خود برتر ...

کم دروغ بگو 

توی رانندگی مردم اصفهان از خیلی جاها بهترن نمیدونم از کجا اومدی که اینو میگی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

والا من متولد تهرانم وتهرانم زندگی می کنم ومی دونی که تهران خیلی شلوغ.ولی بنظرم عصبی بودن وبی قانونی ...

رانندگی اصفهان عالیه تهران که رفته بودم رانندگی افتضاح بود خیلی خرد تو خر رانندگی میکنند 

کم دروغ بگو توی رانندگی مردم اصفهان از خیلی جاها بهترن نمیدونم از کجا اومدی که اینو میگی

مجبور نیستم دروغ بگم.تجربه ام گفتم در اون چند روزی که در اصفهان اومدم سفر.شما هم مجبور نیستی شهرگل وبلبل نشون بدی

مجبور نیستم دروغ بگم.تجربه ام گفتم در اون چند روزی که در اصفهان اومدم سفر.شما هم مجبور نیستی شهرگل و ...

از خیلیا که اومدن اینجا خیلی تعریف شنیدم نمیدونم شما کجا اومده بودی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»