2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بی خوابی اعصابت خورده؟

نه از اعصاب خوردی خواب نمیرم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من انقدر رفتم دستشویی اومدم داغونم

گلاب ب روتون اسهالی؟😂😂😂

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
درست میشه فکرشو نکن  منم با نامزدم دعواهای اینحوری زیاد داشتم. حل میشه عزیزم

آخه خیلی بد و بیراه به هم گفتیم

اون بیشتر

دوس ندارم حرمتا شکسته شد 😔

آخه خیلی بد و بیراه به هم گفتیم اون بیشتر دوس ندارم حرمتا شکسته شد 😔

از همین الان جفتتو ن یا د بگیرید تو دعوا جای اینکه دهناتونو باز کنید دهنارو ببندید...وگرنه هیچی احترام بینتون نمیمونه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نه بابا ..پری شدم ...روز اول این مدلیم قشنگ هر ۲۰ دقیقه یه بار جیش دارم دیگه داغون شدم     ...

ا منم همینطورم ولی نه دیگ 20 دقیقه

تقریبا یه ساعت

از همین الان جفتتو ن یا د بگیرید تو دعوا جای اینکه دهناتونو باز کنید دهنارو ببندید...وگرنه هیچی احتر ...

آخه اون گفت منم نتونسم نگاه کنم جوابشو دادم دیگه بالا گرفت

خیلی ناراحتم

الان بهم زدیم مثلا

پسفردام میره پادگان

اعصابم خورده

آخه خیلی بد و بیراه به هم گفتیم اون بیشتر دوس ندارم حرمتا شکسته شد 😔

ما هم همینطور.نمیتونی تصورشو بکنی ک چ حرفایی ب هم زدیم متاسفانه.

اما اگ بخوای درست میشه.میتونی درستش کنی.

مردا عصبی هستن.موقع دعوا و عصبانیت اصا سر ب سرش نزار 

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
آخه اون گفت منم نتونسم نگاه کنم جوابشو دادم دیگه بالا گرفت خیلی ناراحتم الان بهم زدیم مثلا پسفردا ...

اشکال نداره یکم از هم دور بودن گاهی بهتر میکنه وضع رو 

ولی یه وقتی که تو دعوا نیستید  صحبت کنید در این باره ..قرار بزارید تو دعوا توهین نکنید

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬